25-årig kvinde gjorde chokerende opdagelse om sin krop, da hun ikke kunne få børn

Foto. Shutterstock.com

En 25-årig gift kvinde, der har prøvet at blive gravid i mere end et år, har gjort en chokerende opdagelse med sin krop.

En gift kvinde, der i mere end et år har forsøgt at blive gravid, har fundet ud af, at hun blev født som biologisk mand. Det skriver Daily Mail.

Den 25-årige kinesiske kvinde fik at vide, at hun havde det mandlige Y-kromosom, til trods for, at hun havde kvindelige kønsorganer, og at hun havde levet hele sit liv som kvinde. Det er en sjælden tilstand, som kaldes for 'Interkøn'.

Læs også

Ung pige troede hun var gravid: Så fødte hun noget uventet på toilettet

Det blev opdaget efter et røntgenbillede af en skadet ankel, og forklarede blandt andet, hvorfor hun aldrig havde haft menstruation eller ikke kunne blive gravid med sin mand. 

En læge på hospitalet fortalte til South China Morning Post, at patienten nu ville overveje sin fremtid, da kvinden genoverveje sin kønsidentitet. 

Kvinden, hvis navn blev oplyst som Pingping, fik at vide, at hun havde en tilstand kaldet '46 XY disorder of sexual development', hvor personer med mandlige kromosomer har tvetydige, underudviklede eller manglende kønsorganer. 

Da kvinden tilsyneladende havde kvindelige kønsorganer, havde hun aldrig sat spørgsmålstegn ved sit køn, og havde blot ignoreret det faktum, at hun aldrig havde menstrueret. 

Da hendes mor tog hende med til lægen som barn, fik hun at vide, at hun måske blot udviklede sig langsommere end andre. 

"Efter jeg voksede op, fandt jeg dette problem ret pinligt, så jeg tog det ikke seriøst," sagde hun. 

Men lægerne, der skulle kigge på hendes ankel, var chokeret over hendes underudviklede knogler og undersøgte det yderligere, hvilket bragte det overraskende resultat frem. 

Lægerne meddelte hende, at hun ikke havde nogen livmoder eller æggestokke, hvilket forklarede, hvorfor hendes forsøg på at blive gravid endte med skuffelse. 

Men hun havde heller ingen mandlige kønsorganer eller testikler, hvortil lægerne sagde, at disse måske havde eksisteret engang, men er 'degenererede og forkrøblede'. 

Ydermere udtalte lægerne, at Pingpings familie skulle have taget hende med til en mere grundig kontrol for mange år siden, hvortil de tilføjede, at hendes forældre var tæt beslægtede. 

De sagde, at de havde behandlet Pingping for højt blodtryk og lavt kaliumindhold i blodet, men fortalte også, at hun ville være nødt til at få professionel hjælp til at håndtere kønsopdagelsen.

"Det tager lang tid at genopbygge den sociale rolle og rekonstruere familien, og det bliver en svær proces, hvor psykologisk intervention er nødvendig. Men Pingping har ikke bedt om hjælp fra os hidtil," sagde en psykiater.

Læs også

IKEA lukker ned

 

 

Dagens Gossip