4-årig pige fundet dræbt: Kusine og hendes kæreste sigtet for drabet

21/11/2023 10:57

Nicolai Steinicke

Udland
Foto: WHITLEY COUNTY SHERIFF DEPARTMENT
Foto: WHITLEY COUNTY SHERIFF DEPARTMENT
To er blevet sigtet for drabet.

Mest læste i dag

To personer er blevet anholdt i forbindelse med døden af ​​den 4-årige Kentucky-pige Chloe Darnell, meddelte Whitley County Sheriff Department i et Facebook-opslag fredag.

Kentucky lovhåndhævelse siger, at et organ, de mener er den 4-åriges, "er blevet genoprettet og sendt til statslægens kontor i Frankfort til obduktion og positiv identifikation," ifølge opslaget. (Et familiemedlem identificerede det afdøde barn som Chloe i en GoFundMe-kampagne tidligere i dag.)

Brittany Slaughter, 24, og Adam Hayes, 34, er hver anklaget for mord, misbrug af et lig og manipulation med fysiske beviser, siger sheriffens afdeling og tilføjer, at yderligere sigtelser kan blive indgivet i det, der fortsat er "en aktiv efterforskning."

Kusinen havde forældremyndigheden over Chloe, som ikke var blevet set i live siden slutningen af ​​september, ifølge sheriffens foreløbige undersøgelse.

Både Slaughter og Chloe var tidligere blevet meldt savnet fra Canada Town Community of Whitley County, oplyser sheriffens afdeling.

Torsdag beslaglagde efterforskerne en rød 2009 Mitsubishi Lancer, som sheriffens afdeling mener, at Slaughter havde brugt før Chloes forsvinden.

Den følgende dag annoncerede myndighederne arrestationerne af både Slaughter og Hayes.

GoFundMe-kampagnen skabt af Tricia Hess, der identificerede sig selv som en slægtning til familien, beskrev Chloe som "et lykkeligt barn", der boede hos sin tante, Brittany Slaughter.

Hess identificerede Hayes som Slaughters kæreste.

"Familie og venner var ved at blive mistænksomme, fordi de ikke var i stand til at se eller tale med Chloe den sidste måned," skrev Hess.

Hun sagde, at sheriffens afdeling gennemførte et wellness-tjek torsdag, og at Slaughter blev lokaliseret kl. den aften.

"I løbet af natten gennemsøgte de området omkring huset og omringede skove og var i stand til at lokalisere Chloes lig," sagde Hess i opslaget.

Hess sagde, at pengene ville blive brugt til at give den 4-årige "en ordentlig begravelse og begravelse", og at de resterende midler ville blive brugt til at bringe Chloes syv søskende ind i byen til hendes begravelse.