44-årig hjemløs ser en mand tabe sin pung: Beslutningen han træffer kommer til at ændre hans liv totalt

En hjemløs mand fra Thailand har fået ændret sit liv, efter han så en forretningsmand tabe sin pung på gaden.

Pungen indeholdt knap 4000 kroner. Selv havde den hjemløse man under to kroner på lommen. Alligevel gjorde han det rigtige og leverede pungen til politiet. Det viste sig at være en rigtig god idé, skriver Metro.co.uk

Han indleverede den dyre designerpung på politistationen med alle penge og hævekort i. Ærligheden blev der sat pris på.

Pungens 30-årige ejermand var så glad, da politiet sagde, at hans pung var fundet, at han tilbød den hjemløse 44-årige mand et job på hans fabrik i Bangkok.

- Jeg var totalt overrasket, da politiet fortalte, at de havde fundet min pung, for jeg vidste ikke engang, at jeg havde mistet den. Min første reaktion var “wow”, hvis jeg havde været i den situation uden punge, ville jeg formentlig have beholdt dem, siger forretningsmanden.

At den hjemløse indleverede pungen vidner om, at han er en god og ærlig person, mener forretningsmanden, og det er lige præcis sådan nogle mennesker, han gerne vil ansætte. I første omgang tilbød han den hjemløse en findeløn på ti procent, men besluttede sig i stedet for at tilbyde ham et job.

Læs også: Tim valgte at blive steriliseret - kort efter blev hans kone gravid

Hovedpersonen selv er taknemmelig for at have fået en chance til at vende sit liv. - At have en ren seng at sove i gør mig så lykkelig nu, siger han.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip