6 måneder gammel baby dør i skuddrama

Foto: Shutterstock

En ung baby blev mandag skudt og dræbt.

Den seks måneder gamle baby, som mandag døede, var passager i en bil, før han blev dræbt i en skudveksling i Atlanta, Georgia.

WSB-TV fik ifølge Metro at vide af drengens mor, at hun indså, at hun var stødt på en pistolkamp mellem to personer i biler, mens hun kørte.

Skyderiet skete nær en skole og en dagligvarebutik i den nordvestlige del af byen, rapporterede nyhedsmedier ifølge Metro.

Læs også

Medie: Mette Frederiksen vil fjerne alle restriktioner

Babyen, som er blevet navngivet af lokale medier som Grayson Matthew, blev fanget i krydsilden og ramt af en vildfaren kugle, som rejste ind bag i hendes bil.

Selvom barnet blev bragt til Grady Memorial Hospital, blev han erklæret død der, rapporterede The Atlanta Journal-Constitution.

Det var ikke umiddelbart klart, om nogen var blevet anholdt. Politichef Rodney Bryant oplyste ikke detaljer på stedet, men sagde, at moderen "kørte ned ad gaden og blev et offer for våbenvold," rapporterede avisen.

Atlantas borgmester Andre Dickens, der tog til området, sagde, at:

“Børn bærer byrden og smerten fra voksne, der vælger at bruge våben til at løse tvister. Børnene bærer denne byrde med deres liv, og jeg er her for at bede og kræve, at det stopper lige nu," sagde han.

USA har en lang historie med våbenvold og store skudhændelser, men mange amerikanere tror stærkt på deres ret til at bære våben, det såkaldte second ammenment.

En rettighed, som er sikret i den amerikanske forfatning.

Forskellige forsøg på at fjerne våben fra gaderne har mødt kraftige tilbageslag fra magtfulde lobbygrupper og mere konservative amerikanere, på trods af at USA længe har haft en af ​​verdens værste rekorder for skydevåbendødsfald.

Den nu afdøde baby.Foto: Privat

 

Læs også

Lene Beier hårdt ramt af sygdom

 

 

Dagens Gossip