62-årig mand brokkede sig over parkeringspladser: Nu er hans bandlyst fra supermarked

Foto: Google Maps

En 62-årig kunde påpegede en 'fejl' overfor de ansatte i et supermarked, men i stedet for et tak, endte det med en bandlysning fra samtlige butikker.

62-årige Garry Frost mener bestemt ikke, at han har gjort noget forkert, men alligevel er han blevet bandlyst fra at sætte sine fødder i en af supermarkedskædens butikker nogensinde igen.

Garry skulle ud at handle i det lokale supermarked Sainsbury's. Da han ankom lagde han mærke til nogle personalebiler, der var parkeret ved vejen direkte foran butikken. Det skriver mediet WalesOnline.co.uk.

Læs også

Barnebillede af kendis går viralt: Kan du se hvem det er?

Garry påpegede dette til personalet, og fortalte dem, at de ikke burde parkere der hele dagen, da det forhindrer handicappede i at kunne få adgang til butikkerne langs vejen.

Han tilføjede, at der blot 30 meter længere nede af vejen var gratis parkeringspladser, som personalet kunne benytte sig af uden problemer.

Garry var dog overrasket over den reaktion, som han fik fra personalet i Sainsbury's.

"Vi gør hvad vi vil," lød det fra personalet ifølge Garry.

Modtog et brev en uge efter

Ifølge Garry var han blot høflig og ikke aggressiv, og derfor undrede han sig gevaldigt, da han en uge senere modtog et brev fra personalet i butikken.

Brevet blev endda personligt leveret, mens Garry var inde i en cafe lige overfor butikken.

"Jeg åbnede brevet, og kunne ikke tro det. Først troede jeg, at det var en joke, og vi fik et godt grin af det, men de mener det seriøst. Der står endda, at hvis jeg går ind i en af deres butikker, vil de ringe til politiet," fortæller Garry.

Ifølge Sainsburys så har Garry været truende overfor personalet i Sainsbury's, og det er årsagen til, at han er blevet udelukket fra deres butikker.

"Vi tolererer ikke misbrug eller truende adfærd over for vores kolleger og er i kontakt med Garry for at forklare dette," lyder det fra en talsmand fra Sainsbury's.

Læs også

Ikke været billigere i månedsvis: Her skal du tanke i dag

 

 

Dagens Gossip