65-årig milliardær død under penisforstørrelses operation

En 65-årige belgisk-israelske diamantsælger skulle ifølge flere venner have haft mindreværdskomplekser. Det medførte en operation med henblik på at forlænge penissen, men det gik galt.

Han var kendt for at handle med diamanter, og for ikke at mangle en krone på lommen. Nu er den 65-årige Ehud Arye Laniado gået bort, og det skyldes en operation for hans mindreværdskomplekser.

Den 65-årige milliarder var nemlig ikke tilfreds med størrelsen på sit vedhæng mellem benene, og når man har kontoen fuld af penge, så kan man jo ligeså godt få lavet en penisforlængelsesoperation. Det valgte den 65-årige milliarder at gøre, men desværre gik det langt fra som planlagt, og han endte desværre sit liv på operationsbordet.

Ifølge det britiske medie The Sun, så fik Ehud Arye Laniado et hjerteanfald, efter at der blev sprøjtet visse stoffer ind i hans penis. Indgrebet blev foretaget af en unavngiven plastikkirurg på en populær klinik ved Champs-Elysees i den franske hovedstad Paris.

Skulle have været i retten

Den 65-årige belgisk-israelske rigmand har levet et turbulent liv, hvor han både har solgt diamanter til kriminelle og festet med modeller. Ifølge belgiske medier, så var han blevet anklaget for skattesvindel for 34 milliarder kroner, da han illegalt importerede diamanter fra Congo og Angola.

Denne sag var ikke afsluttet, og det var meningen, at han skulle møde op i retten den 14. marts, men det sker altså ikke.

På Laniados virksomheds hjemmeside, Omega Diamonds, begræder de tabet af den 65-årige milliardær, der var blandt verdens absolut bedste til at vurdere værdien af rå diamanter.

Venner til Laniado der gerne ville forblive anonyme i medierne, fortalte, at han ofte havde mindreværdskomplekser. Blandt andet på grund af sin højde, og formentlig også på grund af sin penis, når man vælger at få lavet sådan en operation.

De fortæller, at han gik meget op i, hvordan andre så på ham, og at de eneste tidspunkter, hvor han glemte sin højde, var når hans revisor læste hans bankkonto op. Det var noget, han skulle have gjort flere gange i løbet af dagen.

Læs også

Mand forlangte 1.000 kroner fra overvægtig flypassager - Ellers måtte han ikke komme med

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip