75-årig kvinde fundet levende i stol: Havde siddet der i syv måneder

Nils Würtzenfeld

387 uger siden

|

20/02/2017
Udland
KTLA.com
KTLA.com
Et uvirkelig historie har rystet en lille amerikansk by, efter at det lokale politi har gjort et uhyggeligt fund i et hus.

Dagens topnyheder

Et roligt boligkvarter i byen Springfield Township i staten Ohio i USA blev tirsdag i sidste uge rystet over en det fund, som politiet gjorde i et hus, der tilhører en 75-årig kvinde. Det skriver Ktla.com.

For efter anmeldelser om, at en grim lugt var begyndt at sprede sig fra huset, valgte det lokale politi at undersøge sagen.

I hjemmet fandt de chokerede betjente husets 75-årige ejer, Barbara Foster siddende i en stol, hvor det viste sig, at den 250 kilo tunge kvinde havde siddet siden juli 2016 – altså syv måneder i træk.

Hjemmet lugtede så grimt af afføring og skidt, at politiet måtte tilkalde backup, der iført lukkede dragter kunne bevæge sig rundt i huset, som man frygtede udgjorde en smittefare.

Det viste sig, at de syv måneder i stolen havde medvirket til, at Barbara Fosters krop var så svagelig og medtaget, at hun ikke selv kunne rejse sig.

Derudover var hendes usunde hud begyndt at forme sig efter stolen. Det oplyser Lucas County Sheriff's Office.

Efterfølgende blev både reddere og brandvæsen tilkaldt for at hjælpe kvinden op at stolen, men det var lettere sagt end gjort.

- Jeg modtog en melding om, at Barbara var så fysisk svag, at hendes knogler i kroppen var ved at brække, da man forsøgte at bære hende ud af huset, lyder det fra assisterende brandchef, Rick Helminski.

Det lykkes dog til sidst at få den 75-årige kvinde ud af huset, hvorefter hun blev fragtet til et hospital.

Siden er et advarselsskilt blevet sat i en rude i Barbara Fosters hjem, som advarer om, at hjemmet er uegnet til beboelse på grund af helbredsmæssige fare.

Politiet er endnu ikke klar over, hvor mange familiemedlemmer og bekendte Barbara Foster har i området, men man mener, at hun flyttede til Ohio fra Arizona for over 10 år siden.

Naboer har siden fortalt, at de ikke kendte Barbara Foster særlig godt, men samtidig kunne de oplyse, at frivillige fra kirken tidligere havde købt ind for hende.

Siden har en frivillig fra en lokal kirke bekræftet, at han i 10 år har stået for Barbara Fosters indkøb, som han også havde bragt til hendes hjem.

Han fortæller også, at han efterhånden var blevet vant til stanken i hjemmet, men at han tirsdag havde slået alarm, da den 75-årige kvinde ’ikke havde virket som sig selv’.

Naboen Robbie Zolciak forklarer, at han for år tilbage plejede at vinke til Barbara Foster, når han slog sit græs, men at han aldrig havde snakket med hende.

- Det er dog flere år siden, jeg har set hende, forklarer han.

Der har efterfølgende ikke været forlydender om Barbara Fosters tilstand.

Læs også: Tina var opslugt af sin mobil i Føtex-køen: Kiggede straks op, da hun overhørte det.