8-årig dreng siger til mor, at det er ‘lettere at sove’: Så prøver han at tage sit eget liv

- Det er nemmere at sove end være vågen.

Lindsey McGarry hørte ordene fra sin otteårige søn Rex, da han sidste år stod i sit soveværelsesvindue og havde til hensigt at hoppe ud. Det skriver The Mirror

Den lille dreng har autisme og kæmper med angst. Især at være i klasseværelset i skolen er meget svært. Den nu niårige dreng er stort set droppet ud af skolen, og moderen mener, at sønnen er blevet svigtet af systemet i Hampshire, England.

For fem år siden var den lille dreng ellers næsten ustyrlig af begejstring over at skulle begynde i skole. Men han voldte lærerne nogle problemer. Problemerne kom også op til overfladen derhjemme.

- Han kom hjem med et voldsomt raseri, og mens hans første år forløb, og andre børn blomstrede, blev Rex i stigende grad forvirret og frustreret af skolen og hans egen manglende evne til at forstå noget omkring ham, fortæller Lindsey McGarry.

Læs også: 4-årig pige groft mishandlet og vandrøgtet i flere år: Troede hendes navn var “Idiot”

Han kunne ikke sove og dagdrømte. Efter megen bekymring vurderede lægerne ham. Han fik i 2013 diagnosen autisme.

Moderen håbede, at det ville betyde, at drengen kunne få den hjælp, han behøvede. Sådan gik det ikke. I oktober sidste år stod han i stedet i vindueskarmen i sit værelse og var klar til at tage sit eget liv.

- Rex forklarer, at det føles ligesom at forsøge at lytte til klassisk musik, mens der er 100 tv-kanaler tændt, når han skal lære noget i klasselokalet, siger Lindsey McGarry.

Hun kalder det sansetortur og arbejder nu for at få Rex ind på en specialskole. Noget, hun påstår, de lokale myndigheder ikke vil lade ham.

I forbindelse med kampagnen for at få drengen ind på en skole, der kan rumme ham, har hun lavet en indsamling, så familien kan få råd til kampen med myndighederne.

Læs også: Babyen blev lammet af tumor på rygsøjlen - så får faren en vild idé, der ændrer alt

Som en del af kampagnen har hun og Rex lavet en video.

Se den nedenfor.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip