93-årige Simone bliver anholdt på sin fødselsdag: Naboer i chok

Foto: Privat Facebook.

Naboerne blev chokeret, da politiet mødte op.

93-årige Simone er en livlig og social kvinde. Hun elsker at tilbringe sin tid med venner og familie, som alle beskriver hende som venlig og rar. 

Men da Simone fyldte 93 år, blev hun arresteret. Det fik flere af naboerne til at undre sig, da de så, at politiet kom og hentede den ældre kvinde, skriver Newsner.

Episoden fandt sted i byen Augusta i staten Maine i USA. Her blev 93-årige Simone pludselig arresteret af politiet, mens naboerne og vennerne måbende så på. Hovedpersonen selv, Simone, var også forvirret, da ordensmagten bankede på. 

Der var dog én person, der ikke var så overrasket. Det var Simones datter, Anne M. Dumont, der var vidne til hele situationen.

Fan af tv-serien Cops

Simone er stor fan af tv-serien Cops, som skildrer de amerikanske politifolks hverdag.

Datteren Anne havde derfor overtalt politiet i Maine til at "arrestere" Simone, som en sjov overraskelse. 

Politimanden Doody havde den store fornøjelse at anholde Simone og tage hende med i politibilen. Her fik hun chancen for at føle, hvordan det er at blive taget arresteret og køre en politibil - ligesom i sin favorit tv-serie!

Foto: Privat Facebook.

Lykken var total, da politiet lod Simone starte sirenerne.

”EN STOR tak til politiet, der tog sig tid til at overraske min mor til trods for deres hektiske tidsplan. Hun er en overlykkelig kvinde, og hun taler stadig om dagen, hun blev ‘arresteret’”, skrev Anne M. Dumont en måned senere i et opslag på Facebook.

Foto: Privat Facebook.

“Mor blev arresteret. Ja, arresteret. Jeg fortalte jer, at hun var fræk, men I troede ikke på! Hun snød os alle. Nu hvor hun er ude af fængsel, kan jeg lave dette opslag.... Joke, hun kom ikke i fængsel,” skriver datteren i opslaget og uddyber:

“Den rigtige historie? Jeg havde planlagt, at politiet skulle komme og "forsigtigt arrestere" hende. Hun blev 93 år den 7. juli. Mor elsker at se programmet Cops. Hun snakker meget om, hvordan politiet har et træls job, og hvad de har at gøre med. Og hun spekulerede på, hvordan det var at blive arresteret og sidde på bagsædet. Så ja, det er her, ideen kom fra, så det er hendes egen skyld,” skriver hun i det sjove opslag, hvor man kan billeder fra ‘anholdelsen’.

Foto: Privat Facebook.

“Hun fik lov til at se indersiden af ​​politibilen. Både for- og bagsæde samt trykket på sireneknappen, så den gik i gang. En stor begivenhed,” skriver Anne M. Dupont og runder af:

“Et par dage senere sagde hun til mig: ‘du gav mig en kæmpe gave’. En stor tak til politiet for tage tid ud af deres allerede travle tidsplaner for min mor den 9. juli. Hun er en lykkelig kvinde, og halvanden måned senere taler hun stadig om sin ‘arrestation’.

Du kan se opslaget fra Anne M. Dupont herunder:

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip