97-årige Julia afslører hemmeligheden bag et langt liv - og det omfatter ikke fitnesscenteret

10/11/2023 16:05

Nicolai Busekist

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En 97-årig kvinde har afsløret, hvad hemmeligheden bag et langt liv er. Og hun har slået fast, at det ikke omfatter fitnesscenteret.

Mest læste i dag

Det er helt naturligt at søge råd og visdom hos personer, der er ældre end man selv er. Det giver god mening at gøre, da vedkommende sandsynligvis har livserfaring at dele ud af.

Netop dette er tilfældet for den 97-årige Julia, som er blevet en viral sensation, efter frisør Brittany Gannon har delt en video med hende på TikTok.

I denne video fortæller hun om, hvad hemmeligheden bag et langt liv er. Mange tror, at det handler om sund kost og masser af motion, men Julias svar har overrasket mange.

"Jeg ville ikke leve så længe. Jeg har aldrig ønsket at leve så længe. Jeg vil ikke se, hvad der kommer til at ske i fremtiden," siger hun i videoen.

"Jeg har aldrig været i et fitnesscenter, aldrig dyrket motion eller noget. Jeg har bare levet et normalt liv. Har aldrig spist sund mad og har aldrig været på slankekur. Jeg går imod alt, hvad alle taler om."

"Skal vi forvente at se dig i yderligere 10-20 år?" spørger Brittany, hvortil Julia svarer: "Det håber jeg ikke!"

Julia besøger Brittany en gang om ugen, hvor hun bliver klippet og får tilrettet sin frisure. Når hun kommer på besøg, snakker de altid om forskellige ting.

"Jeg har altid følt, at Julia er en interessant og elskelig person og tænkte, at andre ville føle det samme," siger Brittany til Newsweek.

"Jeg tror, at folk forholder sig til hendes holdning til at være 'over it'. Og at de nyder den humor, hun bruger til at tale om, hvad der kan være et svært emne at tale om."

"Hun er ligefrem, ærlig, venlig og støtter fuldstændig min søgen efter at bringe humor til masserne med mine videoer, mens hun forhåbentlig får flere kunder i salonen."

"Hun spørger mig altid, hvordan jeg har det og husker små ting, jeg fortalte hende fra ugen før. Hun er et vidunderligt eksempel på et klassisk menneske."

Julia var lærer på og mistede sin mand for nogle år siden, hvorfor hun besluttede sig for at flytte til Californien for at bo hos sin søn og hans familie.

"Jeg tror, at jo mere vi griner af os selv og vores daglige prøvelser, jo mere kan vi acceptere livet, som det kommer," siger Brittany.

"Latter bringer os sammen og får mig til at se alle de ligheder, vi har i stedet for forskelle."

"Som barn har jeg altid ønsket at være komiker. At lave disse videoer fodrer en del af mig, som jeg virkelig ikke vidste, der skulle fodres. Vi har det så sjovt med at lave dem, og det er lige så meget for os, som det er for internet."

I kommentarsporet under Brittanys video med Julia, er der mange, der har kommenteret, at de er vilde med hende.

"Jeg har hørt det spørgsmål blive stillet så mange gange, men aldrig hørt: 'Jeg ville ikke leve så længe' som svar," skrev en bruger.

"Hun levede drømmen! Hun formåede bare at LEVE. Smukt," lød det fra en anden.