Ægtepar forsøgte at blive gravide i 4 år: Fandt ud af at de havde gjorde det helt forkert

Skrevet af Kamille Isaksen

07/12/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Lægerne opdagede, at konen stadig var jomfru, på trods af parrets gentagne forsøg.

Mest læste i dag

Et ungt ægtepar fra Kina stod over for en chokerende opdagelse, da deres ivrige forsøg på at blive forældre efter fire års ægteskab mislykkedes. 

Overraskende nok var årsagen til deres uheldige situation en fejltagelse under deres seksuelle praksis.

Det skriver Express. 

På trods af regelmæssig sex undrede parret sig over deres manglende succes i at opnå graviditet. Det var først, da de søgte professionel hjælp, at en uventet sandhed kom for dagen. 

Lægerne opdagede, at konen stadig var jomfru, på trods af parrets gentagne forsøg. Hertil indrømmede konen også, at sex var "usædvanligt smertefuldt" for hende. 

Fødselslægen Liu Hongmei, der håndterede sagen, udtrykte overraskelse over situationen og bemærkede, at parrets mangel på grundlæggende viden var sjælden, men ikke helt usædvanlig.

Det kom frem, at parret ved en fejltagelse havde praktiseret analsex i stedet for samleje, hvilket forhindrede graviditet i alle fire års ægteskab. Denne opdagelse førte til, at lægen gav dem omfattende seksualundervisning og retningslinjer.

Efter at have fulgt lægens råd blev kvinden gravid blot få måneder senere. Som en tak for hjælpen sendte parret gaver til den tidligere læge, deriblandt 100 æg og en levende høne.