Alexander og Viktoria hang sammen i 123 dage: Nu er de gået fra hinanden

Foto: Instagram.

Parret forsøgte at redde deres forhold.

33-årige Alexander Kudlay og 29-årige Viktoria Pustovitova fra Kharkiv i Ukraine forsøgte at redde deres on-off-forhold på en utraditionel måde.

Læs også

Kvinde går viralt: Afslørede kærestens utroskab foran hele hans familie

Foran Unity-skulpturen - som består af to statuer, der vender mod hinanden - i Kiev blev parret lænket sammen. 

Men efter 123 dage er der ingen tvivl. Det hjalp ikke.

På samme sted som parret fik håndjern på, som bandt dem sammen, fik de også kappet kæderne over, skriver The Mirror. 

Foto: Instagram.

“Jeg vil leve mit eget uafhængige liv og vokse som en uafhængig person, ”sagde Viktoria Pustovitova, der også råbte 'Hurra', da hun blev skåret fri.

Alexanders ide

Det var Alexander Kudlays ide at hænge sammen. Den opstod, da Viktoria Pustovitova fortalte ham, at hun ikke længere ønskede at være i et forhold med ham.

De forsøgte at redde forholdet, og det er der mange, der har fulgt med i på de sociale medier i de 123 dage.

I dagene gjorde parret alt sammen. Alt - lige fra toiletbesøg til indkøb - blev gjort sammen

Foto: Instagram.

Ikke overraskende meldte Alexander Kudlay og Viktoria Pustovitova efterfølgende ud, at manglen på privatliv kostede dem deres forhold og deres bryllupsplaner.

At parret gik hver til sit efter de 123 dage, kom ikke som en kæmpe overraskelse for følgerne på Instagram. Han havde Alexander Kudlay luftet, at det ikke var nemt. 

”Så snart vi finder et plus i en situation, er der straks to minusser. Vika ønsker at komme tilbage til rytmen i sit gamle liv. Hun savner det, hun plejede at gøre,” lød det blandt andet.

“Hun synes ikke om mine forslag om at fortsætte med at gøre det, hun kan lide at gøre - med mig på sidelinjen,” udtalte den kreative ukrainer undervejs i eksperimentet.

Foto: Instagram.

I dag er parret ikke længere sammen. Men de kan se tilbage på en oplevelse, der har givet dem en plads i rekordbøgerne, skriver The Mirror.

Den 19. maj blev det meddelt, at de havde slået både den ukrainske og verdensrekorden for længste tid sammenkædet som et par. 

Læs også

Mor ender i pinlig situation: Så finder hun ud af, at børnene står bag

 

 

 

 

 

Dagens Gossip