Alle pigerne afviste at tage til fest med Daniel - Så dukkede en fremmed op og ændrede alt

Marie Milling

400 uger siden

|

20/11/2016
Han havde næsten opgivet tanken, da en fremmed pige pludseligt dukkede op og stillede ham et spørgsmål. Denne aften ændrede hans liv.

Dagens topnyheder

Daniel Rivas er som mange 17-årige vild med fester, og han havde glædet sig til at komme til ‘prom’, den sidste store gallafest, som de fleste amerikanere skal til i slutningen af high school.

Problemet var bare, at alle de piger, som Rivas havde inviteret, havde takket nej til hans tilbud.

Det så derfor ud til, at han ikke ville komme afsted til fest. Men så dukkede Kylie Fronius op.

Hun havde hørt om Daniel Rivas' problem, og hun ville meget gerne hjælpe ham. Derfor spurgte hun, om han ville med til fest med hende som date.

Det fandt folk ud af på TV-kanalen Fox, og de mente, at det unge par fortjente en aften uden lige. Derfor fandt man frem til Kylie og Daniel.

Kylie Fronius siger selv, at hun ikke tænker så meget over, om nogen lider af et handicap. 

For hende, er Daniel Rivas et almindeligt menneske, som bare kæmper med andre indlæringsproblemer.

Rivas mor var meget taknemmelig over, at tingene løste sig, og hun kunne ikke lade være med at knibe en tåre, da hun så, hvor glad hendes søn blev.

Men overraskelserne var overhovedet ikke slut for det unge par. Det skulle nemlig vise sig, at det blev lidt af en eventyrlig aften.

TV-kanalen havde nemlig nogle store overraskelser til de to. Kylie Fronius fik en spritny bil foræret, men endnu vildere var den gave, som Daniel Rivas modtog.

Han fik 10.000 dollars til at gå på universitet for. Det svarer til over 70.000 danske kroner. 

- De forsøger at sætte grænser for, hvad Daniel kan gøre, men han kan alt. Muligheden, han nu har fået, er utrolig, siger hans mor Tonya Rivas til TV-kanalen Fox.

Over 20.000 har ‘syntes godt om’ historien om de to teenagere på Facebook.

Se klippet om det søde par her: