Alle sagde, at han skulle lade være: Sådan ser Jan ud i dag

08/06/2023 16:42

Nicolai Busekist

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Alle anbefalede Jan at gøre det, men han fulgte sit hjerte. I dag er han derfor dækket med tatoveringer fra top til tå.

Mest læste i dag

En ung mand har afsløret, at han blev advaret af flere personer, end han traf en stor beslutning. Han besluttede nemlig, at han ville have hele sin krop dækket med tatoveringer.

På trods af, at flere advarede ham mod at gøre det, valgte han at følge sit hjerte. Efter at have afsløret, hvordan han ser ud i dag, har det ført til sammenligninger med en af tidens største popstjerner. 

Jan Moos har i en video på TikTok vist, hvordan han ser ud i dag. I den samme video fortæller han også, at han er blevet afhængig af at blive tatoveret. 

Det er naturligvis også i denne video, at han fortæller om de advarsler, han skulle høre om tidligere. På daværende tidspunkt havde han en enkelt tatovering på brystkassen, hvilket mange mente var tilstrækkeligt. Derfor advarede de ham om at få lavet flere tatoveringer. 

Jan besluttede sig for, at han ikke ville lytte til kritikerne. Derfor fulgte han sin oprindelige plan, som har medført, at han i dag ser helt anderledes ud. 

Foto: TikTok

"Dæk ikke hele din krop med tatoveringer. Du kommer til at fortryde det," hævder han at have fået at vide ifølge The Sun

I videoen kan man se et ældre billede af Jan Moos, hvor han ligger på en sandstrand. På dette billede har han ingen trøje på, og man kan derfor se, at han har en tatovering på brystkassen. 

Ydermere kan man også skimte, at han på den ene underarm har to tatoveringer. Siden da er det dog blevet til en del mere. 

Dette får man også hurtigt at se, da videoen klipper over til et nyere billede af ham. På dette billede kan han bestemt ikke prale af at have efterladt meget bar hud. Derimod er det meste af hans hud dækket med tatoveringer. 

Foto: TikTok

Jan Moos besluttede sig for at hente inspiration fra rockmusikken. Her er der nemlig mange artister, der har massevis af tatoveringer, der alle varierer i forhold til form og størrelse. I dag er hans overkrop dækket med mindre tatoveringer, hvilket minder om Harry Styles' løsning. 

Selvom han oprindeligt blev advaret imod det, er det ikke alle, der ser negativt på det. Tværtimod er der mange i kommentarsporet, der har givet udtryk for, at de godt kan lide det. 

"Det var helt bestemt et godt valg," lød det fra en seer. 

"Jeg elsker stilen," skrev en anden. 

"Jeg er glad for, at du gjorde det," fortsatte en tredje. 

"Det minder mig om Harry Styles. Jeg vil ikke lyve," skrev en fjerde. 

"Jeg er forelsket," kommenterede en femte bruger.