Amelie overvandt krokodille på 3,5 meter: "Jeg var meget, meget heldig"

Foto: Shutterstock

En i forvejen unik oplevelse, tog pludseligt en uventet drejning og blev mere end unik.

Amelie Osborn-Smith, 18, nød en dag med white water rafting på Zambezi Rover tæt på Victoria Falls i Zambia, da hun blev angrebet af den enorme krokodille på 3,5 meter til trods for, at guider fortalte hende, at floden var sikker at svømme i.

Hun har siden lidt et mareridt med flashbacks til den forfærdelige hændelse, hvor hun blev trukket ind i en dødsrulle.

Læs også

Drama på pizzaria: Købte en pizza og ‘bragte’ den selv ud

Teenagerens far, tidligere hærmajor Brent Osborn-Smith, sagde tidligere, at hun havde hvilet sit ben over siden af ​​båden, da krokodillen klemte kæberne om hendes læg og trak hende under vandet.

Amelie, som blev angrebet af krokodillen. Foto: Privat

Fra sengen på hospitalet i Zambia siger Amelie til Daily Mail:

“Du tænker ikke rigtig i den situation. Folk siger, at du ser dit liv blinke for dine øjne, men det gør du ikke. Du tænker bare, "Hvordan kom jeg ud af denne situation". Dit sind går bare i overdrive, og du tænker bare på, hvordan du kommer ud. Jeg var bare meget, meget heldig.”

På trods af at hun led grufulde kvæstelser, sagde teenageren fra Andover i Hampshire, at hun vil vende tilbage til Zambia, når hun er kommet sig fuldt ud og ikke mener, at en hændelse burde holde dig tilbage. 

“Jeg har set, at dit liv kan være forbi så hurtigt. Hvis du lever og tænker, at du kommer til at fortryde alt, vil du aldrig få et opfyldt liv. Jeg tænker altid, at du ikke skal lade én hændelse holde dig tilbage.”

En talsmand for firmaet bekræftede, at Amelie var på tur med dem, men afviste at give yderligere detaljer om ulykken.

På sin hjemmeside skriver virksomheden, der er etableret i Livingstone, “sikkerhed kommer altid først” om “adrenalinfyldte og sikre eventyraktiviteter”.

Virksomheden har været aktiv i Victoria Falls-regionen siden 1996.

Strømfaldene under Victoria Falls anses for at være den bedste white water raftingoplevelse i verden med turbulente udfordringer blandet med rolige pools.

Læs også

DMI: Sne på vej over hele landet