Anklage: Studerende voldtog klassekammerat i forsøg på at genskabe Fifty Shades of Grey

24/02/2015 20:15

Ninna Andreasen

Udland
Fifty Shades of Grey
Fifty Shades of Grey
En 19-årig studerende er fængslet og sigtet for at have slået og voldtaget en medstuderende.

Mest læste i dag

Hvad der tilsyneladende begyndte som en sexleg, tog en trist drejning.

En 19-årig studerende fra Chicago er nu fængslet for vold og voldtægt mod en kvindelig medstuderende. Det skriver Daily Mail. 

Den ingeniørstuderende har angiveligt i et vist omfang erkendt overfaldet, men forklarede, at de var i færd med at “udleve scener fra Fifty Shades of Grey”.

Den kvindelige medstuderende gik eftersigende frivilligt med ind på hans kollegieværelse lørdag eftermiddag. Her bad han hende tage tøjet af, hvilket hun gjorde, men beholdt bh og underbukser på.

Læs også: Sådan undgår du Fifty Shades of Grey-ulykker i soveværelset

Derefter bandt han hendes hænder og ben med bælter, kniplede hendes mund med et slips og gav hende bind for øjnene, før han fjernede hendes undertøj.

Dernæst slog han hende flere gange med et bælte, hvorefter hun bad ham om at stoppe. Kvinden begyndte angiveligt at ryste og græde, men den 19-årige fortsatte med at slå hende med bæltet og slog hende også med en knytnæve flere gange.

Herefter holdt han hendes arme og voldtog hende, lød det i retten. Kvinden forlod hans kollegieværelse efter det påståede overfald og meldte episoden til politiet.

Læs også: Par taget på fersk gerning under "Fifty Shades of Grey" i biffen

Den 19-årige er varetægtsfængslet med en kaution på en halv million dollars. Hans advokat siger, at episoden foregik med kvindens samtykke.

For flere frække historier om sex klik her.