Anna så et billede af en kat på Instagram: Så slog hun op med sin kæreste

Foto: Instagram

En 24-årig kvinde blev forfærdet, da et Instagram-billede pludselig afslørede lidt for meget om hendes privatliv.

Man skal passe på med, hvad man vælge at lægge på sociale medier.

Det må en russisk mand sande, efter hans kæreste, Anna Rudenok har valgt at gøre deres forhold forbi, efter hun for nylig stødt på et afslørende billede på Instagram.

Læs også

Kevin købte en brugt bil til sin datter - Brød sammen da han opdagede brev i handskerummet

Forinden var den 24-årige kvinde begyndt at mistænke sin 27-årige kæreste Dmitry for at være utro - en mistanke der fik ekstra næring, da hun opdagede, at han konstant likede en fremmed kvindes billeder på Instagram. Det skriver Metro.

Den ukendte kvind viste sig efterfølgende at være den unge universitetsstudierende, Emilia Ignatova, som kæresten Dmitry var underviser for på South Ural State University i Rusland.

Det fik Anna Rudenok til at ‘stalke’ den unge elev på det sociale medie for at se, om det dukkede noget afslørende op.

Foto: Instagram

Og ganske rigtigt. Som frygtet bundede kærestens betagelse af Emilia Ignatova i alt andet end et engageret lærer-elev-forhold, hvilket Anna Rudenok blev bekræftet i, da hun chokeret fald over et billede af en kat, som Emilia Ignatova havde delt på Instagram.

Katten tilhørte nemlig Anna Rudenok og kæresten Dmitry, ligesom det også var tydeligt, at billedet var taget hjemme hos dem.

Endnu værre blev det, da Anna Rudenok også stødte på opslag, hvor Emilia Ignatova var iført hendes tøj, ligesom et billede endda afslørede Dmitrys sovende søn i baggrunden.

Det viste sig, at billederne var blevet taget, mens Anna Rudenok var bortrejst med parrets fælles barn for at besøge sin mor.

Foto: Instagram

De afslørende billeder fik straks en rasende Anna Rudenok til at skrive til sin kæreste, hvorefter han skyndte sig at slette sin Instagram-konto, mens Emilia Ignatovas ditto med ét blev ændret til ‘privat’, så den kun kunne besøges af venner.

Senere indrømmede Dmitry dog at have haft et 18 måneder langt forhold til sin elev, men insisterede på, at han og Anna Rudenok skulle forblive sammen. Da Anne nægtede at fortsætte forholdet, blev hun, ifølge eget udsagn, truet af Dmitry.

"Han ringede til mig og sagde, at han ville ‘ødelægge mig’ og ‘begrave mig’ og at han var ligeglad med, at jeg var moderen til hans barn," har Anna Rudenok siden forklaret.

"Jeg spurgte ham, om det hele var min skyld? Det var ikke mig, der havde haft en affære og har delt billeder i en anden kvindes tøj. Jeg er en kvinde og jeg har fået nok at dette. Selv kvinden (Emilia Ignatova, red.) ringede og truede mig, men jeg svarede, at jeg var klar til at gå til politiet, hvis det blev ved," lyder det fra den vrede og ulykkelige Anna Rudenok.

Hun har derfor taget konsekvensen af mandens utroskab og er flyttet væk med parrets lille søn og bor nu hos sine forældre.

Læs også

Mand kollapsede da han fik vild vurdering af sit ur i tv-program