Ansat i supermarked hører ældre kunde fortælle, at han er helt alene – nu er de begyndt at date

Ninna Andreasen

385 uger siden

|

01/03/2017
En 86-årig mand mistede sin kone, og hans datter bor i Australien. Derfor er han helt alene. Men så skruede det lokale supermarked op for sin kundeservice.

Dagens topnyheder

Edwin Holmes på 86 år tog sit bedste jakkesæt på, da han skulle på date med den 22-årige Ellie Walker.

Baggrunden for daten er en rørende historie, som lige nu får smil og glædestårer frem i England. Det skriver The Sun.

Ellie Walker arbejder i supermarkedet Sainsbury’s i Leeds. Hun hørte en dag, at den 86-årige ikke har nogen tilbage, efter hans kone døde, og datteren flyttede til Australien. De fleste dage kommer han forbi supermarkedet og får sig en snak. Til jul hørte hun ham fortælle, at han skulle sidde alene. Det kunne hun ikke bære.

Nu er det umage par så begyndt at date på regelmæssig basis.

(Artiklen fortsætter under billedet)

De drikker kaffe sammen eller tager ud og spiser.

- Han er uden tvivl min yndlingskunde. Han er den sødeste mand og så snaksalig. Jeg tænkte, at hvis han var min bedstefar, og han var alene, ville jeg gerne have, at nogen snakkede med ham. Jeg ser ham jævnligt nu, og vi mødes til kaffe. Det er rart at snakke med ham, siger Ellie Walker.

Til parrets første ”date”, hvor hun havde inviteret Edwin Holmes på middag i supermarkedets cafeteria, var han synligt nervøs, fordi det var hans første date i 55 år. Den nu 86-årige mand mistede sin kone gennem 45 år i 2006.

- Det fik mig til at græde, fordi jeg kunne se, hvor meget det betød for ham. For mig er den vigtigste del af mit job at tale med kunderne og høre, hvordan de har det, siger den 22-årige butiksmedarbejder.

​(Artiklen fortsætter under billedet)

Edwin Holmes arbejdede som maler fra han var 14 til han var 76 år. Han bor tæt på butikken.

- Middagen gjorde mig meget glad, fordi det var så uventet, og jeg var i meget behageligt selskab, siger den ældre herre og tilføjer:

- Jeg købte blomster, fordi jeg ikke ville komme tomhændet.