Ansatte finder gigantisk ‘rotte’ i kloak

Foto: Privat

Det var noget af et fund, der mødte de ansatte, da de stødte på den behårede skabning.

Det er et af de slags fund, hvor man spærrer øjnene helt op.

Læs også

Rystede forældre: Fritidsklub insisterer på at sende 42 børn afsted til Lalandia

Det var ansatte, der arbejdede på at rense kloaksystemet i Mexico City, der opdagede den gigantiske ‘rotte', der havde siddet fast i de underjordiske tunneler i flere år. Mens de knoklede på, opdagede de den utrolig livagtige 'skabning' med realistisk pels, der sad i en bøjet position, skriver Mirror. 

Foto: Privat

 

Foto: Privat

Heldigvis viste det sig, at rotten var en kreativ Halloween-rekvisit, der blev opbevaret på et lager, men blev skyllet væk under en voldsom storm i Mexico. Ejeren havde ingen anelse om, hvor den var forsvundet hen. Men det ved vedkommende altså nu.

På en eller anden måde lykkedes det ‘rotten’ at forsvinde ned i kloaksystemet under byen, hvor den sad og ventede på at blive opdaget i årevis. På billederne kan man se, at rotten blev skyllet af efterfølgende, og den ser uhyggelig meget ud som en rigtig rotte - bare i gigantisk størrelse. 

Foto: Privat

Lokale har udtalt, at hvis de var stødt ind i ‘rotten’ på gaden, så var de stukket af i frygt - og det kan man egentlig godt forstå. En kvinde ved navn Evelin López kræver nu at få ‘rotten’, hun påstår nemlig, at det er hendes. 

Foto: Privat

 

Læs også

Tyskland indfører karantæne til danskere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip