Baby falder ned fra vindue på 2. sal: Forbipasserende kæmper for at gribe barnet

Det er svært at lade være med at holde vejret, når du ser denne video, hvor to mænd desperat forsøger at redde et lille barn fra at falde ned fra en bygning.

Videoen blev optaget i søndags i det sydlige Kina og er netop lagt på YouTube. En etårig dreng leder angiveligt efter sin mor, da han klatrer ud af vinduet under et uvejr. En person i bygningen overfor får øje på den lille dreng, som har gang i sin farlige manøvre i byen Zhongshan City i Guangdong Provinsen, forklarer teksten til videoen.

LÆS OGSÅ: Vanvittig video: Voksne tvinger skrigende baby til at paraglide alene

To tilfældige mænd på gaden ved navn Li og Hu opdager den lille dreng og skynder sig hen foran vinduet i håbet om at gribe ham i tide. Andre på gaden kommer med en fodskammel og pap for at hjælpe med redningsaktionen.

Men heldigvis lykkedes det for en af mændene at gribe drengen, da han kort efter styrter ud af vinduet på 2. sal.

- Jeg tænkte ikke specielt meget på det tidspunkt. Jeg var bare bange for ikke at gribe ham. Nogle mennesker lagde pap for at undgå alvorlige skader på barnet, hvis jeg ikke kunne gribe ham, fortæller den ene redningsmand, Hu, til Kinas CCTV og tilføjer:

- Det var menneskelige reflekser, der fik mig til at handle. 

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Drengen tog ikke skade af faldet og blev straks genforenet med sin mor, som tydeligvis var meget påvirket af situationen.

Se videoen: 

 

Dagens Gossip