Bartender forklarer: Dette shot kan redde dit liv

Foto: TikTok/@benjispears

Bartenderen fortæller om et specielt shot, man kan bestille, men som faktisk er et hemmeligt kodeord, som tilmed har fået flere variationer.

Benji Spears har delt en video på TikTok, som han har gjort under det passende brugernavn @Benjispears, hvor han fortæller om et kodeord samt dets variationer.

Han fortæller, at variationerne bkandt andet kan advare bartenderen om, hvad der foregår, men han fortæller efterfølgende, at man også kan gøre det mere specifikt end det.

@benjispears

#greenscreen The Angel Shot could save your life 🥰 #fyp #foryou #foryoupage #serverlife #bartender #funny #comedy #trend #trending #food #cooking

♬ House Music (Deep House) - 阿增&苏七岁&气质隆Sir
#greenscreen The Angel Shot could save your life 🥰 #fyp #foryou #foryoupage #serverlife #bartender #funny #comedy #trend #trending #food #cooking

 

 

 

Benji Spears, som selv arbejder som bartender i Los Angeles, har i sin video genopført nogle scener, der har udspillet sig for længe siden, men hvor kodeordet er blevet brugt. 

Koden blev blandt andet brugt i en situation, hvor man udpegede en kvinde, som tilsyneladende var afsted på en date, som så ud til at være meget ukomfortabel. 

Han bevæger sig derfor over til bordet for at sikre, at alt er som det skal være, men da kvinden bestiller et såkald "angel short", hvorefter hun tilføjer, at "den skal være med lime", råber Benji efter sin chef.

Foto: TikTok/@benjispears

Benji meddeler sin chef, at der er blevet bestilt angel shots med lime, men "med lime" gentager han dog af flere omgange, da det netop er uhyre vigtigt, at det bliver hørt og forstået.

Det skyldes såmænd, at lime-delen betyder, at man skal kontakte politiet. 

Man får oplyst, hvad de følgende variationer af kodeordet betyder: 

Angel shot med lime - kontakt politiet.

Angel shot neat - man ønsker at en bartender eller sikkerhedsvagt skal følge en ud til sin bil. 

Angel shot on the rocks - man skal have en medarbejder til at ringe efter en Uber eller Taxi. 

Som tidligere nævnt, så genfortæller Benji en tidligere oplevelse i sin video, hvortil han forklarer:

Foto: Instagram

"Angel shots begynder at blive mere almindelige og mere kendte blandt barer, og det vil fortsætte med at blive bragt til deres opmærksomhed." 

"Det er et angel shot, der er nøglen. Det kan redde dig eller din bedste vens liv, hvorfor det er noget, vi alle skal vide noget om," tilføjer han efterfølgende. 

"Så der er tre forskellige varianter, når man snakker angel shots. Du kan først og fremmest bestille med lime, hvilket betyder, at vi skal kontakte politiet samt at en af os bartendere vil underrette vores manager."

"Du kan også bestille dit shot neat, hvillet betyder, at du har brug for nogen, som kan følge dig ud til din bil, hvilket typisk er os bartendere eller sikkerhedsvagterne, men det vigtige er, at du føler dig sikker."

Slutteligt så er der on the rocks, hvilket vil medføre, at vi ringer efter en taxi eller Uber, så de altså også på denne med kan hjælpe folk med at komme sikkert hjem.

Foto: TikTok

I kølvandet på Benjis videoupload blev der dog påpeget en meget vigtig detalje - Benji forlod aldrig kvindens side. 

"Det er værd at notere, at Benji ikke forlod hendes side, efter hun sagde det. Nu kan der måske være kriminelle, der forstår det, hvilket sætter hende i fare."

"Et angel shot med lime var faktisk med til at redde mit liv. Tak, fordi du sendte mig dette," tilføjer en anden.

 

Dagens Gossip