Baywatch-stjerne smider tøjet: Fejrer fødselsdag med letpåklædte billeder

Foto: Instagram

Donna D'Errico, der blev kendt for sin rolle i hitserien 'Baywatch', har valgt at forkæle sine følgere med letpåklædte billeder på Instagram.

Baywatch-skuespiller Donna D'Errico har valgt at forkæle sine fans med letpåklædte billeder i anledning af sin fødselsdag, som dog først falder sidst på måneden.

Læs også

Oasis-legenden Noel Gallagher dater 35-årig dansk forfatter

Den smukke skuespiller har billedet ladet sine brune lokker falde i løse bølger, mens hun viser sig frem i lingeri, som ikke overlader meget til fantasien hos hendes følgere.

"Det er National Barbie Day. Det er også stadig National Donna D'Errico Birthday Month," skriver hun som tekst til sit billede, og fortsætter:

"Her er jeg, der hylder begge dele i dag, siddende i Barbie-pink, og fortæller dig, at jeg deler noget kage på min fødselsdag."

Foto: Instagram

I kommentarsporet er der mange af hendes følgere, der bestemt ikke har holdt sig tilbage. Tværtimod har de både kaldt hende 'lækker', 'fantastisk' og 'smuk'.

Hun har tidligere følt behov for at skulle forsvare sig mod kritik på nettet, da flere har skrevet, at hun er 'for gammel' til at dele billeder af den karakter, hun gør.

Dengang valgte hun at dele et billede af sig selv, hvor hun var iført en lille bikini dækket af amerikanske flag. Til trods for, at hun forsøgte at forsvare sig selv, var der alligevel folk, der kritiserede hende.

Selvom hun blev mødt af kritik, efter at have delt billederne, valgte hun blot at tage til genmæle med endnu et billede.

Foto: Instagram

Den tidligere Baywatch-skuespiller besluttede sig nemlig for at svare igen med et bikinibillede, der blev delt på Instagram med en hårdtslående tekst.

"En hel del kvinder klagede over den 4. juli-video, jeg postede iført en rød, hvid og blå bikini, fordi de troede, at jeg var 'mere classy end det' og 'for gammel til at have bikini på' og min favorit: 'desperat'," skrev hun dengang.

"Lad mig fortælle jer noget, der kan overraske jer. Jeg kan faktisk bære og gøre bogstaveligt, hvad jeg vil. På den note: Her er mig i en bikini på et sofabord."

Efter at have delt dette opslag, blev hun oversvømmet med positive kommentarer fra følgere, der ville vise, at de støtter hende.

"Godt for dig! Hvis jeg så så godt ud, ville jeg poste billeder i bikini hver dag," lød det blandt andet fra en følger.

"De damer er jaloux og vil stjæle din opmærksomhed. Du er en smuk kvinde - indvendigt og udvendigt," skrev en anden.

Læs også

Hævder at være den forsvundne Madeleine McCann: Nu giver hun slip på fortiden og nyder LA-livet

"Smukke! F*** alle, der forsøger at rive dig ned. Du ser utrolig ud. Punktum," tilføjede en tredje.

.

Dagens Gossip