Bestialske mord på identiske kvinder får alarmklokker til at ringe hos politiet: Er en seriemorder løs?

I søndags blev der slået alarm til politiet, da en 27-årig kvinde ikke kom hjem fra en løbetur i et skovområde ved byen Princeton i den amerikanske stat Massachusetts.

Vanessa Marcotte var taget ud for at løbe en tur i det grønne område, men hun blev sent om eftermiddagen meldt savnet af sin familie – de forstod ikke, hvorfor hun ikke kom hjem fra løbeturen.

Det skulle vise sig, at det værst tænkelige var sket for den 27-årige Google-medarbejder, der boede i New York, men som var taget på besøg hos sin mor i Massachusetts.

Hunde fik færten af den forsvundne kvinde, og sådan endte betjentene med at gøre en uhyggelig opdagelse, da de fandt liget af den unge kvinde cirka 800 meter fra moderens hus.

Politiet i Massachusetts oplyser, at den dræbte kvinde sandsynligvis har været udsat for en voldtægt. Gerningsmanden har efterfølgende forsøgt at sætte ild til liget af kvinden.

Læs også: 27-årige kvinde overfaldet på løbetur: Voldtaget, myrdet og brændt

Nu oplyser politiet, at de arbejder med en teori om, at gerningsmanden også kan stå bag et brutalt drab på en kvindelig kondiløber i New York.

30-årige Karina Vetrano, der i høj grad lignede sin to år yngre skæbnefælle, blev voldtaget og kvalt under en løbetur for halvanden uge siden.

Det var på en tilgroet sti i bydelen Queens, at Karina Vetranos lig blev fundet af hendes egen far.

Et tragisk syn, da kvindens krop bar synligt præg af gerningsmandens ugerninger i et område, der har et dårligt ry for at være et farligt sted at være.

Ifølge britiske The Mirror frygter politiet nu, at en seriemorder kan være på spil. Ordensmagten vil ikke udelukke en sammenhæng mellem de to bestialske mord.

- Vi kan ikke udelukke noget. Vi vil forsætte med at efterforske sagen og følge de forskellige spor, siger en talsmand for politiet til The New York Post.

Tidligere på ugen blev der afholdt et pressemøde i Massachusetts, hvor politiet heller ikke ville afvise en forbindelse mellem drabene.

- Vi er klar over, at der er ligheder, lød det fra distriktsadvokaten.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip