Bevægende video: Døende dreng fik sit sidste ønske opfyldt af wrestler

I sidste måned gik en stor drøm i opfyldelse for otte-årige Connor Michalek, der kæmpede mod kræft i hjernen.

Connors store idol, wrestleren Daniel Bryan, inviterede ham nemlig til den store begivenhed "WrestleMania 30" - blot tre uger før Connor døde. Det skriver myfox8.com.

Den 6. april havde Connor og Daniel en helt særlig dag i selskab med stribevis af wrestlingstjerner. Connor kæmpede mod stjernerne og snakkede med dem alle, som faldt pladask for den lille charmetrold med den store passion for wrestling.

LÆS OGSÅ: Kendt skuespiller advarer mod solarium: - Jeg har kun få uger tilbage

- Connor var speciel af en million grunde. Hans smil. Han var så hurtig opfattende. Han var så sød mod alle, men nogle gange også meget ærlig. Du kunne ikke lade være med at tale med ham og med det samme blive forelsket i ham, siger David Bryan til myfox8.com.  

Tilbage i 2012 mødte Connor og Daniel hinanden for første gang, og de blev med det samme gode venner og holdt kontakten. SIden da fulgte Connor og hans far, Steve Michalek, Daniels kampe på tilskuerrækkerne. Særligt en kamp gjorde stort indtryk på far og søn - det var, da Daniel vandt en vigtig kamp fornylig.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Daniel kom ud af ringen på vores side, og den første person, han gik hen til, var Connor. Han lænede sig ind til Connor og sagde: Du betyder en masse for mig. Du giver mig styrke. Du hjalp mig med at vinde denne kamp. Vær sød at fortsætte med at kæmpe mod kræften", fortæller Connors far, Steve, til myfox8.com.

Connor Michalek tabte kampen til kræften den 25. april.

Se videoen fra WrestleMania: