Big Brother-stjerne død

Foto: Big Brother

Den tidligere Big Brother-stjerne er afgået ved døden i en alder af 38 år.

Nikki Grahame, som man har lært at kende fra hendes deltagelse i 'Big Brother', er gået bort i en alder af 38. 

"Det er med en umådelig sorg og tristhed, at vi melder, at Nikki Grahame afgik ved døden i de tidligere timer fredag den 9. april 2021. Vi håber, at I vil respektere Nikks venner og families privatliv i denne tragiske og svære tid," kommer det fra en talsperson ifølge LADbible.

Der er efterfølgende blevet oprettet en GoFundMe-side for Grahame, hvor man ligeså bekræfter den triste nyhed.

Læs også

Afsløret langt om længe: Her er hans afløser

"Det er med stor sorgmodighed, at vi melder, at vores kære Nikki er gået bort i de tidlige timer fredag den 9. april. Det gør ondt i vores hjerter at vide, at en person, der var så dyrebar, blev taget fra os i så ung en alder. Nikki har ikke blot rørt millioner af menneskers liv, men vigtigst af alt, også hendes familie og venners liv." 

De skriver endvidere, at man vil frigive detaljerne om hendes død, når de selv kender til dem. 

Nyheden om Nikkis død har taget hårdt på hendes venner. Det har medført, at flere af dem har skrevet et opslag på Facebook og Twitter, hvor de mindes deres ven. 

"Hvil i fred, Nikki. Du er elsket, og jeg vil aldrig glemme dit smil," skriver Leon Dee, Nikkis ven. 

Nikkis mor, Sue, var forbi "This Morning"-showet, hvor hun satte nogle ord på sin datters død. Hun fortæller, at coronavirussens indtogt har ramt hende hårdt, da det medførte, at man gik i lockdown.

"Det lyder vanvittigt, men sådan noget som fitnesscentre, der måtte lukke ned, har virkelig påvirket hende hård. Hun har altid spist, mens hun har været sikker på, at hun har kunnet træne, så da de lukkede, endte hun med at blive isoleret fra omoverdenen," siger Sue, hvorefter hun tilføjede:

"Hun endte med at blive meget ensom. Hun følte sig afskåret fra alt, og hun brugte derfor meget tid alene." 

Det endte med, at Nikki ikke gad at spise, og hun tjekkede derfor ind på en klinik, hvor hun håbede, at man ville kunne blive behandlet for spiseforstyrrelsen. 

Det var af ovennævnte årsag, at Nikkis venner og familie oprettede en GoFundMe. De ønskede at hjælpe Nikki med at skaffe penge til hende. 

Også dette blev bekræftet af en talsperson, da man snakkede med The Sun.

"Vi kan bekræfte, at Nikkis kamp med anoreksi er blevet forværret i de seneste måneder. De mennesker, der står hende tæt, er i gang med at gøre alt, hvad de kan, for at hjælpe hende, herunder deres GoFundMe-side."

Læs også

Simon Kvamms stikpille til Martin Jensen: Hvorfor skal de latterliggøres?