Biografchef solgte popcorn med kokain for 600 kroner pr. pose

Foto: Shutterstock

En biografchef havde tilsyneladende udset sig en måde at tjene lidt ekstra penge på. Hun solgte nemlig poser med popcorn og kokain for 600 kroner.

En biografchef er blevet tiltalt for at have solgt popcorn med stoffer, efter angiveligt at have taget cirka 600 kroner for en pose popcorn krydret med kokain.

Læs også

Kvinde chokeret: Opdager at ekskæreste er i live, efter i syv år at have troet, at han var død

39-årige Jamie Lynn Hiniker gemte eftersigende kokain i poser med popcorn i Spotlight Theatres-biografen i Mankato i Minnesota, hvor hun var ansat som leder. 

Hun blev fanget efter at have solgt det ulovlige stof til en informant for politiet. Det skriver mediet Ladbible. 

Hiniker er nu blevet sigtet for at sælge narkotika. I tiltalen står der blandt andet: "Jamie Lynn Hiniker solgte ulovligt en eller flere blandinger indeholdende et narkotisk stof." 

Hvis hun bliver dømt, står hun til en fængselsstraf på op til 20 år. Derudover kan hun også se frem til en bøde på op til 250.000 dollars, hvilket svarer til cirka 1,5 millioner kroner. 

Hiniker blev – som sagt – opdaget, da hun solgte stoffer til en informant for politiet i forbindelse med et 'kontrolleret køb' den 21. juli sidste år. 

Ifølge tiltalen havde politiet gennem 'tidligere efterforskning', at Hiniker arbejdede i en biograf i Mankato, og at 'salg af kokain typisk fandt sted bag biografen i en gyde eller i biografen i en popcornpose med popcorn'. 

Under ledelse og kontrol af politiet, der arbejdede i samarbejdet med Minnesota River Valley Drug Task Force, foretog den fortrolige informant et telefonopkald til Hiniker vedrørende et køb af kokain. 

"Informanten erklærede, at han havde brug for at købe kokain for 100 dollars. Hiniker sagde, at informanten kunne møde op i biografen for at købe kokainen," står der i tiltalen. 

"Agenter fra Minnesota River Valley Drug Task Force fik til opgave at overvåge det. Informanten og dennes køretøj blev gennemsøgt, og intet af bevisværdi blev fundet. Informanten blev udstyret med en mobil optageenhed og forsynet med 100 dollars." 

Efterforskerne fulgte med informanten ned til biografen, hvor 'Hiniker lagde kokainen i en popcornpose', og placerede den i en anden pose, står der i retsdokumenterne. 

Informanten sagde, at de derefter lagde pengene på disken og tog popcornposen, hvorefter Hiniker naturligvis tog pengene. 

Posen blev derefter afleveret til politiet og sendt ind til en test, der afslørede, at stoffet var kokain med en samlet vægt på .406 gram.

Læs også

Trick går viralt: Sådan åbner du enhver iPhone uden at kende kodeordet

Ifølge mediet The Smoking Gun, der citerer retsdokumenterne, er Hiniker tidligere dømt for flere andre forhold. Blandt andet er hun dømt for besiddelse af narkotika, tyveri, ondsindet straf af et barn og mere.