Bizart: Fars ansigt er svulmet op til tredobbelt størrelse

En besynderlig sygdom har ramt en far til tre børn, så hans ansigt pludselig er vokset til tredobbelt størrelse. Hans øjne er helt lukkede, og hans børn droppede deres studier for at passe på ham.

Selvom vi konstant kommer længere inden for videnskaben, så er vi stadig milevidt fra at vide det hele, og vi kom nok heller aldrig til det. En af de ting der ikke er til at forklare, er hvorfor denne fars ansigt pludselig svulmede op til tredobbelt størrelse.

Det kan sagtens være, at du ikke tænker, at det lyder så voldsomt, når du læser den, men jo, det er virkelig voldsomt.

Læs også

Forsøgte at gemme sig fra politiet: Højtlydt prut afslørede ham

Det er en mystisk sygdom, der pludselig har ramt en far til tre, så han nu er fuldstændig ugenkendelig. Romulo Pilapil fra Filippinerne bemærkede første gang nogle symptomer for tre år siden, da han begyndte at få kløe i øjnene og en næse der begyndte at løbe.

Faren troede blot det var en almindelig infektion, men valgte alligevel at tage til lægen. Her blev han diagnosticeret med bihulebetændelse. Det fik han medicin mod, og dem tog han i to uger, indtil han pludselig bemærkede, at hans ansigt var begyndt at hæve og hans tilstand var forværret.

Hans børn droppede ud af skolen

Lægerne i hans hjemby måtte give fortabt, og kunne ikke længere hjælpe Romulo med at identificere sygdommen. De opfordrede derfor, at han rejste til hovedstaden i Filippinerne, Manila.

Romulo og hans familie havde dog ikke råd til at betale for rejseomkostninger eller medicin, så han blev i hjembyen, hvor han symptomer blot blev forværret. Han begyndte at miste sit syn, da hans øjenlåg hævede så meget op, at hans øjne var helt lukkede.

Det fik den konsekvens, at hans der allerede studerede, måtte stoppe på deres studier, så de kunne arbejde og på skift tage sig af deres far, mens hans kone tjente penge ved at feje på gaden.

Hans nevø John fortæller ifølge Ladbible, at John sidst har været hos lægen i 2018, da familien ikke har penge til at betale for det. Han håber dog, at der ikke går længe, før hans onkel kan få den hjælp, som familien fortjener.

Læs også

40-årig singlemor betalte for at få vanvittigt efternavn: “Skal jeg giftes, skal manden tage mit navn”

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip