Blev bortført af rumvæsener: Nu har hun en kæreste fra det ydre rum, som hun frygter, regeringen vil bortføre

Foto: Instagram / the.emanuela.rose

En kvinde, som påstår at have en kæreste fra det ydre rum, nægter at vise ham frem, fordi hun frygter, at 'Area 51' i USA vil tage ham fra hende.

Abbie Bela - bedre kendt som Emanuela Rose - bor i USA, men det var på en tur til den britiske hovedstad, hun opdagede, at der var mere mellem himmel og jord, end de fleste tror.

Rose, som er både podcastvært og skuespiller, er angiveligt kæreste med et rumvæsen, som hun mødte ombord på hans rumskib, da hun blev bortført af rumvæsener under hendes besøg i det østlige London for cirka ét år siden.

Læs også

Meteor er landet ikke langt fra Danmark: Rør den ikke!

"Vi mødtes, fordi jeg blev bortført af rumvæsener for cirka ét år siden [...]. Jeg mødte ham på hans rumskib - han har et lille rumskib - vi begyndte at snakke, og jeg snakkede om, hvordan Jordens mænd er skrald, og at det næsten ville være bedre at blive bortført af rumvæsener end at blive ved med at date på Tinder," har hun ifølge Ladbible udtalt. 

"De kunne godt lide joken, rumvæsenerne syntes, at den var sjov. Han synes bare, at jeg er sjov. Jeg synes, det er sødt. Han er min type, og vi kommer bare godt ud af det [med hinanden]," har hun desuden forklaret under et interview. 

Rose har derudover forklaret, at hun gerne vil holde sin kæreste anonym, men at han kan omtales som 'Paul', og at han kommer fra Andromedagalaksen, som ligger 2,3 millioner lysår væk.

Under interviewet påpegede intervieweren, at Rose sad med et oppusteligt rumvæsen og spurgte, hvor hendes rigtige kæreste var. 

Foto: Instagram / the.emanuela.rose

Til det svarede hun: "Ja, dette er min oppustelige version af ham. Jeg ville elske at introducere ham for dig, men af sikkerhedsårsager... du ved, hvordan det er på Jorden, 'Area 51', vi har alle hørt historier.... Jeg ønsker ham ikke på et operationsbord et sted, hvor man udfører eksperimenter på ham."

Læs også

Tidligere CIA-specialagent afslører detaljer om 'Area 51'

"Så han viser faktisk ikke sit rigtige ansigt, han kan kun 'optræde' sammen med mig som denne dukke, men det er en symbolsk version af min kæreste," har hun uddybet.

Rose har desuden forklaret at frygten for, at han bliver bortført af regeringen, ikke er det eneste, der er hårdt ved at være sammen med et rumvæsen. 

Hun synes nemlig også, at det er hårdt at undvære ham, hvilket hun er nødt til i perioder, fordi han er "kaptajn på hans skib, som cirkulerer rundt om Jorden," og at han derfor har langt på arbejde.

Til at klare sig gennem savnet bruger hun den oppustelige version, som hun finder trøst i. 

"[...] jeg har bare denne lille dukke, som minder mig om ham, så jeg ikke savner ham," har hun forklaret.

Selvom det ikke altid er nemt at være sammen med et rumvæsen, har Rose slået fast, at det er bedre end alternativet, da hun ikke bryder sig om mænd fra Jorden.

"Jeg tror, at det jeg bedst kan lide ved ham er, at han ikke er som mænd fra Jorden, så han lyver ikke. Rumvæsener kan ikke finde ud af at lyve," har hun forklaret og uddybet, at han desuden ikke har de samme "sexistiske overbevisninger," som mange mænd på Jorden ifølge hende har. 

Læs også

Hvis du ser firkantede bølger, skal du straks op af vandet: Derfor er de farlige

 

 

Dagens Gossip