Børnefamilie smidt af fly: Mor lod søn spytte på andre passagerer

Foto: Shutterstock.com

En børnefamilie blev hentet af politiet, da de landede i Liverpool.

En mor sidst i 20'erne blev bandlyst fra at rejse med Ryanair, efter at hun opførte sig aggressivt og lod sin lille søn spytte på folk ombord på et passagerfly, som skulle flyve fra den spanske storby Barcelona til Liverpool.

Det skriver Liverpool Echo.

Læs også

Mand tog billeder af Mai ved poolen: Så konfronterede hun ham

Den toårige dreng begyndte at spytte på de andre rejsende i afgangshallen i Barcelona og fortsatte, da de kom ind i flyet - til stor irritation for alle.

Hans mor forsøgte på intet tidspunkt at stoppe ham, og da personalet på flyet blandede sig, blev hun voldsom og truende i sin adfærd.

Da flyet landede i Liverpool, stod politiet klar til at eskortere den arrige familie ud af flyet.

Kvinden blev ikke anholdt, men hun fik en advarsel, og familien har desuden fået et forbud mod at rejse med Ryanair igen.

"Personalet på dette fly fra Barcelona til Liverpool bad om assistance fra politiet ved landing i Liverpool, efter at en passager blev voldsom i luften. Hun blev fjernet og tilbageholdt af politiet." lyder det fra en talsmand fra Ryanair, der fortsætter:

"Vi vil ikke tolerere den slags voldsomme adfærd på noget tidspunkt, og sikkerheden for vores kunder, personale og fly har førsteprioritet," lyder det fra talsmanden.

Læs også

Efter billede med Mette Frederiksen: Nu kommer der en forklaring

 

 

Dagens Gossip