Brud besvimer, kaster op og bliver skidt på til sit eget bryllup

Foto: TikTok

De fleste kender en sjov eller pinlig bryllupshistorie, men denne tager formentlig prisen som den værste.

De fleste brude er nok lidt nervøse under vielsen. Nogle er måske endda så nervøse, at de føler, at de får en smule kvalme.

Hollee Lynnea-Kolenda Darnell oplevede dog mere end "en smule" kvalme under vielsen til sit og manden Jacksons bryllup i Florida i USA.

Læs også

Pfizer-vaccine suspenderes: 120 elever indlagt på hospitalet

I en video på det sociale medie TikTok, som har fået næsten 4 millioner visninger, siden den blev lagt op i starten af sidste uge, kan man se hvordan Darnell formår at besvime og kaste op under selve vielsen, hvorefter hun kort tid efter bliver skidt på af sin lille nevø.

I videoen kan man se, hvordan Darnell tager godt fast i sin kommende mands hænder, da de begynder at udveksle løfter. Hun ser tydeligt dårlig ud og signalerer til sin mand, at noget er galt. 

"Jeg blev ved med at forsøge at fortælle min mand, at jeg ikke havde det godt, men han troede, at jeg lavede sjov." fortæller Darnell ifølge Ladbible

Pludselig ser man Darnell falde om i Jacksons arme, og derfra går alt bare galt. 

"Er du okay?", hører man, Jackson spørge, efter at han og præsten griber Darnell. Darnell ryster på hovedet og løber over til rækværket af den pavillion, som vielsen foregår under. 

På dette tidspunkt begynder kameraet at panorere væk fra brudeparret, men man kan tydeligt høre Darnell kaste op ud over rækværket. 

Som forklaring på den pludselige kvalme udtaler Darnell senere: "Jeg var super dehydreret, og jeg havde hverken spist eller drukket hele dagen."

Som om det ikke skulle være slemt nok at besvime og kaste op under sin egen vielsen, afslører Darnell, at det ikke var den eneste uheldige situation den dag.

"Min søster havde en blæser til min baby nevø, så hun kom over for at køle mig ned med blæseren, og mens hun holdte min nevø, begyndte han at lave pølser," fortæller Darnell. "Og lorten glider ned af hendes arm og ned på min kjole."

Darnell fortæller, at det heldigvis lykkedes dem at gøre kjolen ren, og at hun er glad for at "have en historie at fortælle til min nevøs bryllup en dag." 

Læs også

Stedsøn begynder at græde, da han får overraskelse fra stedmor ved brylluppet