Bruden Sarah modtog opkald midt i kirken: Så løber hun ud af kirken uden at sige et ord

18/09/2023 14:56

Nicolai Steinicke

Udland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Den helt store dag endte med at tage en uventet drejning, da bruden Sarah fik et opkald i kirken.

Mest læste i dag

Sarah Ray var ved at forberede sit bryllup i Tennessee. Hun var klædt i en smuk hvid kjole, klar til at aflægge ed, hvilket ville gøre hendes forlovede til hendes mand.

Men under ceremonien modtog bruden et telefonopkald. Hun havde en samtale og løb ud af brylluppet uden et ord. Ingen forstod, hvad der skete.

Kvinden forlod kirken fuld af mennesker, der ventede på hendes bryllup. Brudgommen, der ventede på, at Sarah skulle gå op ad gangen, besluttede at tilgive hende for hendes forhastede udgang. Måske fordi han vidste, at hun måtte have haft en god grund til det.

Billedet, som blev delt af hundredvis af mennesker, viste en brud, der løb ned ad vejen i sin brudekjole. Men hendes grund til pludselig at forlade ceremonien var forståelig.

Lige da Sarah skulle til at gå ned ad gangen, modtog hun  et opkald, der informerede hende om, at hendes far og bedstemor havde været ude for en bilulykke. Det skriver Neverlose.

Hun vidste, at hun ikke kunne forlade sine familiemedlemmer under disse omstændigheder og besluttede sig for at løbe.

Kvinden greb et par bukser, tog dem på og begav sig ud til sin familie. Som sygeplejerske af profession slog hendes livreddende instinkter straks ind, og hun vidste, at hun skulle skynde sig at være sammen med sin familie, hvis de skulle have brug for lægehjælp.

Efter at have nået ulykkesstedet indså Sarah,  at alt var i orden. Hun blev beroliget af nyheden om, at hendes familie ikke var kommet til skade, som hun frygtede.

Hun vendte tilbage til kirken med dem, så brylluppet kunne forløbe, som det skulle.