Charlottes ansigt blev spist af en vaskebjørn: Nu bliver hendes store ønske endelig opfyldt

Ane Sørensen

367 uger siden

|

10/07/2017
Udland
Charlotte Ponce Foto: Polfoto/Caters
Charlotte Ponce Foto: Polfoto/Caters
Amerikanske Charlotte Ponce blev angrebet af en vaskebjørn, da hun var bare tre måneder gammel. Efter mange operationer fandt familien endelig en kirurg, der kunne give hende en ny næse og et nyt øre.

Dagens topnyheder

Den amerikanske teenager Charlotte Ponce har fået en ny næse og et nyt højre øre, efter hun mistede begge dele under tragiske omstændigheder, da hun var bare tre måneder gammel.

Dengang blev den lille pige nemlig angrebet af sine forældres kæledyr - en vaskebjørn, som var sluppet ud af sit bur og ned i børnesengen.

Det skriver britiske Metro.

Artiklen fortsætter under billederne.

Foto: Polfoto/Caters

Foto: Polfoto/Caters

Forældrene mistede efterfølgende forældremyndigheden over den nu 14-årige Charlotte Ponce, som senere blev adopteret af sin tante og onkel Sharon og Tim Ponce.

- Det er et mirakel, at hun endelig har fået et nyt øre og en ny næse, siger Sharon Ponce til Metro.

Gennem årene har Charlotte Ponce været under kniven mange gange, til familien endelig fandt en kirurg, som kunne give hende en ny næse og et øre, der er skabt af mennesker.

Artiklen fortsætter under billederne.

Foto: Polfoto/Caters

Foto: Polfoto/Caters

Charlotte Ponces nye øre er lavet af brusk, som lægerne tog fra hendes ribben og voksede på den unge piges arm i adskillige uger, før det endelig blev transplanteret.

Foto: Polfoto/Caters

Nu vil Charlotte Ponce endelig kunne få huller i ørerne, hvilket hun har glædet sig til meget længere. Faktisk har hun allerede 50 år øreringe derhjemme, som er klar til brug.

Det vides ikke, hvorfor vaskebjørnen angreb det lille barn, men man mener, at den blev tiltrukket af en dræbe mælk, der var dryppet fra sutteflasken og ned på den lille piges ansigt.

Charlotte Ponces biologiske far dræbte vaskebjørnen lige efter det voldsomme angreb.

44-årig mand skulle hæve penge i automat: Da han så pengesedlerne komme ud, gik sandheden op for ham