Chokerende fund på hustag: Er det benet fra Chihuahuaen der blev hapset af en måge

Et britisk ægtepar har i mere end en uge søgt efter deres lille chihuahua, som på bizar vis blev kidnappet af en måge, mens hunden gik rundt i det britiske pars have. Nu er der gjort et bizart fund, som menes at være fra den lille hund.

Du har højst sandsynligt hørt historien om den lille Gizmo, der pludselig blev kidnappet af en måge. Hvis ikke, så kommer der her et kort resume.

Den 4-årige hund Gizmo gik rundt i haven hos et britisk ægtepar søndag den 21. juli. Her fløj en måge pludselig ned i haven, greb fat i den lille Chihuahua og fløj derefter væk. Parret har siden dag ledt efter deres hund i nabolaget, men det er ikke lykkedes parret at findes deres hund, som nu har været forsvundet i otte dage.

Læs også

Se det vilde billede: Stoffer fik 53-årig til at ligne en på 80

Nu tyder noget dog på, at hunden er blevet fundet - eller hvert fald dele af den - da der på et hustag i en nærliggende by, er gjort et modbydeligt fund.

Det britiske medie Metro skriver, at der på et hustag i byen Totnes i Devon, er blevet fundet et hundeben på taget. Benet var stadig behåret, og det lå placeret på et hus i et område, hvor der typisk opholder sig store måger.

Finder jævnligt rester af dyr

Det var den 29-årige Natalie Williams, der opdagede hundebenet på sit tag. Kvinden kigger jævnligt på sit tag, da hun ofte finder rester af forskellige dyr, som mågerne har fortæret.

“Vi var nødt til at få nogle til at fjerne et kyllingehoved for nyligt, og det samme har været tilfældet med kroppen fra en måge, der var fuldstændig kannibaliseret,” fortæller hun til mediet.

Derfor kigger kvinden ofte ud på taget, og med det samme hun så, at der lå et ben tilhørende en hund, tænkte hun med det samme på den lille Chihuahua, der var blevet kidnappet fra haven.

“I fredags fandt jeg så, hvad der bedst kan beskrives som et ben fra et pattedyr, og jeg tænkte med det samme på Gizmo, da det ligner, at det tilhører en hund,” fortæller hun til mediet.

Nu skal undersøgelse vise, om det er benet fra den lille Gizmo, eller om der fortsat er sandsynlighed for, at den britiske par og deres seksårige datter kan få deres lille hund at se igen.

Læs også

Ung pige rystet over indpakningen: Kan du se, hvad hun har købt?

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip