Coronademonstration eskalerede: Vaccineskeptiker forsøger at få politibetjent anholdt for "folkedrab"

Foto: @covidradical/Twitter

Der er dukket videoer op af vaccineskeptikere der forsøger at anholde en håndfuld politibetjente, fordi de nægter at lukke et vaccinationscenter.

I Storbritannien er der konstateret mere end 15,6 millioner tilfælde af COVID-19 med mere end 153.000 dødsfald - men mere end 71 % af landets befolkning menes at være færdigvaccineret.

Læs også

'Coming To America'-skuespiller død

Statistikker viser, at to eller flere doser vil reducere risikoen for hospitalsindlæggelse og død for dem, der bliver smittet, betydeligt.

Det skriver Unilad.com.

I Storbritannien valgte man nemlig at intensivere vaccineudrulningen, hvilket blandt andet førte til, at sundhedsminister Sajid Javid fordømte en vaccineprotest i Milton Keynes.

Demonstrationen førte nemlig til voldelig adfærd over for blandt andet politiet, som blev anklaget for at begå folkedrab. 

Der blev således delt videoer fra demonstrationen, hvor flere af disse demonstranter står ved et vaccinationscenter og beder en betjent om at foretage en anholdelse af de andre betjente. 

"Jeg har fortalt, hvad min holdning er til dette: Jeg vil ikke anholde betjente eller føre dem væk fra stedet," siger den unavngivne betjent til en demonstrant, der havde bedt ham om at anholde betjentene, fordi de naturligvis nægtede at lukke stedet. 

Demonstranterne beskylder ham derefter for at "være med til at muliggøre folkedrab", hvorefter de henviser til deres "igangværende strafferetlige efterforskning", idet de også beskylder ham for "embedsmisbrug". 

Det hele eskalerer, da en demonstrant forsøger at "anholde" den ansvarlige betjent og forklarer, at han blot forsøger at udføre sin "pligt" som borger.

Han siger herefter, at han også vil anholde resten af betjentene. 

"Vi bekymrer os om de mennesker, der dør og bliver såret", bliver der sagt i baggrunden, inden der bliver efterplapret om "massemord". 

Politiet forsøger at forklare demonstranterne, at de kan risikere at blive retsforfulgt for ressourcespild - men det lytter de ikke til.

"Vi er skam i vores gode ret," siger en kvinde, som efterfølgende hævder, at betjentene omgående ville indvillige i at lukke stedet, hvis de undersøgte deres påstande. 

I en senere opdatering bliver det bekræftet, at den rødklædte demonstrant var "venlig nok" til at "tage sin anholdelse af betjenten tilbage", inden de forlod området.

Læs også

Kvinde hævder, at hun er 'så lækker', at mænd ikke vil lade hende være: Nu vil hun hyre bodyguard

 

Dagens Gossip