Coronasmittet kvinde chokerer: Først afleverer hun søn i skole, så tager hun på stranden

En tur på stranden endte med en dyr regning.

At være i karantæne kan for mange lyde som en kedelig omgang. Ikke desto mindre er det virkeligheden, hvis du bliver smittet med corona. Det accepterer langt de fleste, men der er nogle, der har svært ved at forstå, at karantæne er lig med isolation.

Det gør sig blandt andet gældende for en spansk kvinde, skriver The Sun.

Smittet med virus

Kvinden afleverede sin søn i skole, og tog derefter en tur på stranden La Zurriola, der ligger ved den populære turistby San Sebastián i Spanien, for at surfe. Det lyder i sig selv ikke som en ulovlig handling, men det lille aber dabei var, at kvinden var smittet med Covid-19. 

Ifølge lokale medier arbejder kvinden som livredder på stranden, og det var kollegaer, der havde set kvinden i vandet og havde henvendt sig til politiet. 

I videoen øverst i artiklen kan du se, hvordan det lykkedes politiet at få anholdt kvinden, der blev lagt i håndjern og ført væk af politiet, som var i dna-dragter. 

Men det var ikke en nem anholdelse, ifølge et vidne.

Det var ikke nemt for politiet at få kvinden op af vandet. Foto: Youtube.com

“Da politiet ankom, blev kvinden ude i vandet i 15 til 20 minutter, før det lykkedes dem at få fat på hende. Jeg kunne høre, hvordan de sagde til hende: ‘du er blevet testet positiv for coronavirus, du bliver nødt til at komme op af vandet. I stedet for at komme tilbage til kysten, svømmede hun bare i et anden retning,” beretter vidnet. 

Men det lykkedes altså politiet at få fat i kvinden til sidst.

Til sidst lykkedes det dog, og nu kan kvinden se frem til at få en bøde. Foto: Youtube.com

Nu kan hun forvente at få en bøde på omkring 45.000 danske kroner for overtrædelse af karantænereglerne, skriver The Sun. 

Hvis det viser sig, at hendes tur til stranden fører til, at en anden person er smittet med virussen, kan hun i stedet for risikere en bøde på over 800.000 kroner.

Uanset hvad, så blev det en dyr tur til stranden den dag!

 

 

 

Dagens Gossip