Da Kim så sin nyfødte datter, fik hun verdens største overraskelse: Nu går chok-billedet verden rundt

Foto: Kim Guiley/Blendingbeautiful/Instagram

Et forældrepar fik sig noget af en forbløffelse, da de tog imod deres lille nyfødte.

Da amerikanske Kim Guiley gik i fødsel, krydsede hende og manden, Travis fingre for, at deres lille datter ville komme til verden sund og rask. Det skriver The Sun.

Men selvom fødslen gik godt, og barnet var perfekt og velskabt, så var noget alligevel galt, for forældrene var bestemt ikke forberedte på det chok, der ventede dem.

Deres lille datter var nemlig ingen datter. Det var en lille dreng – modsat hvad lægerne ellers havde forsikret parret om.

Derfor kunne forældrene da heller ikke skjule deres store forbavselse, da det gik op for dem, at deres 'datter' havde et lille vedhæng, som piger ikke skal have.
Foto: Kim Guiley/Blendingbeautiful/Instagram

Det både overraskende og humoristiske øjeblik, samt forældrens fantastiske udtryk, blev fanget på kamera af fotografen Susannah Gill, og billedet har Kim Guiley siden lagt på Instagram, hvor hun skriver, at hun ikke kan stoppe med at grine af fotoet, hvor deres lille søn, Theo kommer til verden.

Og heldigvis for Kim og Travis så kom lægernes fejlagtige forudsigelser da heller ikke som en dårlig nyhed – tværtimod. Parret har nemlig i forvejen datteren Hazel, og derfor har Kim skrevet i en kommentar til billedet:

"Efter at have drømt om én af hver i årevis - men i måneder at have gået og troet, at det var en pige - er dette øjeblikket, hvor Theos køn går op for os."
Foto: Kim Guiley/Blendingbeautiful/Instagram

Både fødslen af Theo, og de overraskende omstændigheder umiddelbart efter, kommet begge som en kæmpe lykke for parret, efter Kim tidligere havde haft en ufrivillig abort.

"Efter at have oplevet sådan et tab, så er det eneste, der betyder noget, at vi har fået et sundt og rask barn, og vi ville havde været ellevilde uafhængig af kønnet," fortæller Kim Guiley.
Foto: Kim Guiley/Blendingbeautiful/Instagram

Siden Theos fødsel har det livagtige billedet spredt sig på nettet samtidig med, at parrets søde historie er blevet delt verden over.

Især det hudløst ærlige, overraskende og sjove billede taler for sig selv og viser forældrenes store glæde blandet med forbavselse.
Foto: Kim Guiley/Blendingbeautiful/Instagram

 

 

Dagens Gossip