Datter begyndte at sugardate, så mor kunne få plastikoperationer

De fleste forældre vil formentlig gerne undgå, at deres børn begynder at strippe eller dyrke sex med ældre mænd for penge. Den 41-årige mor Georgina er dog i den modsatte boldgade, og hun opfordrede sin datter til det, så hun selv kunne få kosmetiske operationer.

Jeremy Kyl er en kendt personlighed i England, der blandt andet står bag det verdenspopulære program ’The Jeremy Kyle Show’ Det bizarre talkshow, er dog ikke det eneste, som Jeremy Kyle står bag, og det er et af hans andre programmer ’The Kyle Files’, der trækker overskrifterne i dag.

I programmet undersøger Jeremy Kyle højtprofilerede problemer, der påvirker folks liv i England. I det seneste program kom han forbi den 41-årige mor, Georgina Clarke og hendes 23-årige datter Kayla. Ved første øjekast er det tydeligt at se, at de to er glade for plastikoperationer, men tv-seerne blev i den grad chokerede, da de fandt ud af, hvor pengene til det kom fra.

Læs også

Klippede konen skaldet, fordi hun ikke ville danse frækt for vennerne

Georgina Clarke havde nemlig presset hendes datter ud i, at hun skulle danse frækt og sove med mænd for penge, mens hun var i slutningen af sin teenager-år, og de penge brugte de så begge to på plastikoperationer.

Hvilken mor gør sådan noget?

Den nu 23-årige Kayla fortalte i programmet, at hun allerede som 11-årige planlagde, at hun skulle have lavet kunstige bryster. Det ville hun have, fordi hendes drøm er at ligne fotomodellen Katie Price, der også har været gennem sin del plastikoperationer.

Men selvom hun er glad for de mange plastikoperationer, hun i dag har fået, så satte hun selv spørgsmål ved sin mors opførsel.

”Hvilken mor tillader ens 18-årige datter at danse og have sex med ældre mænd, for at få lavet kosmetiske operationer?”

Det forsøger moren at svare på, inden værten Jeremy Kyle selv griber ind.

”Hvis min 18-årige datter sov med 50-årige mænd for penge, så hun kunne få lavet større bryster eller læber, så ville jeg ikke mene, at jeg ville være en god forælder,” sagde han lettere rasende mod moren Georgina.

Sådan ser den 23-årige datter Kayla ud i dag. Foto: Facebook / Kayla Morris

I programmet begynder moren langsomt at krybe til korset, og det virker til, at hun indser de fejl, hun har lavet som forældre. Efter programmet blev sendt, har det britiske medie Daily Mail været i kontakt med moren, og her lader det dog til, at hun ikke har lært noget som helst.

”Jeg er så heldig at have en datter som Kayla, der betaler for mine behandlinger. Jeg har ikke noget imod, at hun har en sugardaddy eller at hun stripper, for at betale for vores kosmetiske operationer. Vi lever nemlig drømmen,” fortæller hun til mediet, inden hun tilføjer, at hun er stolt af hendes datter.

Moren og datteren har til sammen fået lavet operationer for mere end £600.000, hvilket svarer til omkring 5.1 millioner kroner.

Læs også

Sportsstjerne med ubehagelig udmelding: Jeg dør indenfor 18 måneder

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip