Datter tiltalt: Du gætter ikke, hvad hun og kæresten udsatte hendes kære mor for

Skrevet af Mathias Busekist

3 uger siden

|

22/05/2024
Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Datteren står sammen med sin kæreste tiltalt for et helt igennem forfærdeligt omsorgssvigt.

Dagens topnyheder

Umenneskeligt kan ikke begynde at dække det, som en mor er blevet udsat for af sin datter, mens hun var i hendes varetægt.

For datteren lod sin nærmest udsultede mor sidde i en stol, der var dækket af hendes urin samt afføring i tre måneder, uden at hjælpe hende med noget som helst.

Hun havde heller ikke lyst til at skifte sin mors tøj - så derfor havde hun været iført det samme stinkende kluns i intet mindre end et helt år.

De voldsomme scener blev først afdækket efter en nabo kontaktede Socialmyndighederne, skriver Mirror.

De kom så forbi huset, hvor man, efter at have luret ind ad vinduet, så kvinden sidde i den samme stol, hun havde siddet i de sidste tre måneder.

De kunne videre afsløre, at man efter at være trådt ind i huset, blev ramt af en sådan dunst, at den nærmest ramte "som en forhammer".

Dét, samt en masse andet, kom altså frem i retten, hvor datteren, Natsha Pemnant, samt hendes kæreste, Liam Leach, står skoleret efter det, de udsatte førstnævntes mor for.

Og det var ikke så lidt endda. Desværre.

"Der var en stor mængde fluer i huset. Hun blev fundet sunket sammen i en stol. Der var afføring og pletter på hendes trøje, og stolen var gennemblødt af urin. Ambulancefolkene måtte tage hende i bad for at få hende op af stolen, inden de rykkede hende til ambulancen. Huset lugtede så dårligt, at de, der gik ind, havde svært ved at trække vejret."

Efter at være blevet reddet fra sin datters matte tilstedeværelse, hørte hun som det første ambulanceredderen om, hvorvidt hun kunne få en bid mad.

Det kom videre frem, at ambulancerederne fandt flere store tryksår på kroppen, herunder et som var "helt ind til knoglen", hvilket kunne have været fatalt.

"De var i overensstemmelse med fire måneder med lidt eller ingen pleje. Det ville være endt fatalt, hvis ikke naboerne kontaktet de sociale myndigheder. Hun sagde, at de tiltalte havde smidt hendes sofa væk, hvilket fik hende til at sætte sig i stolen. Hun sagde videre, at hun havde givet dem sit dankort for at få penge, men at de tog kortet og forlod hende i flere dage."

Spørger man datterens advokat, så skyldes hele denne situation dog noget helt, helt andet.

"Dette er en tiltalt, som har kæmpet med sin egen utilstrækkelighed som følge af sin dårlige opvækst. Denne utilstrækkelighed og mangel på modenhed - hun var 22 år på gerningstidspunktet - forener selvfølgelig begge sager og er et problem i denne sag. Hun blev mobbet i skolen på grund af sin egen manglende renlighed, og hun led som følge af det. Der var mangel på følelsesmæssig støtte fra hendes mor."