Simon deler flere beviser: Sikker på prins Charles er hans far

Foto: Facebook Simon Charles Dorante-Day.

Simon Dorante-Day blev født i 1966 i Storbritannien, og da han var otte måneder gammel, blev han adopteret.

55-årige Simon Dorante-Day påstår, at han er søn af prins Charles og hertuginde Camilla Parker-Bowles. Det har har for nyligt turneret verden rundt med, og historien har ramt forskellige medier.

Læs også

Bedsteforældres menu faldt ikke i god jord: Nu nægter far at lade dem passe barnebarnet

Nu har Simon Dorante-Day delt nogle billeder på Facebook, der skal være med til at bevise, at han er søn af prinsen og hertuginden.

Det skriver Ladbible.

Simon Dorante-Day siger, at det er andre Facebook-brugere, der har opfordret ham til at dele flere fotos, der viser lighederne mellem ham og de kongelige.

I kommentarfeltet er der mange, der tror på Simon Dorante-Day.

“Uden tvivl - der er ligheder.”

“Det ligner så meget Camilla, det er ikke til diskussion.”

“WOW Simon. Billederne taler for sig selv. Jeg ville ønske, at nogen kunne vifte med en tryllestav og gøre det klart for dig og din familie. Jeg tror bestemt på, at sandheden til sidst kommer frem.”

Sådan lyder nogle af kommentarerne fra personer, der er overbeviste om, at Simon Dorante-Day taler sandt.

Billederne bliver sendt til Simon

Det er ikke kun Simon Dorante-Day, der sætter billederne sammen. Mange af sammenligningsbillederne bliver lavet af kongelige fans, og det er Simon taknemmelig for. 

”Alle de kongelige fans og tilhængere, der sender dem til mig, de er fantastiske. Og jeg trot virkelig, det er som en Agatha Christie-roman for dem, hvor de leder efter spor og søger efter svar,” udtaler Simon Dorante-Day, der bor i Australien i dag.

”Der er så mange mennesker, der bruger tid på min historie og hjælper mig, det er virkelig fantastisk. Men når alt kommer til alt, så ville det være rigtig rart at vågne op om morgenen og ikke behøver at lede efter beviser og fortsætte med at forsvare det,” lyder det fra Simon. 

Simon Dorante-Day blev født i 1966 i Storbritannien, og da han var otte måneder gammel, blev han adopteret af et lokalt par. Hans adoptivbedsteforældre arbejdede begge for dronning Elizabeth og prins Philip, prins Charles' forældre. 

Simon Dorante-Day forklarer, at hans bedstemor fortalte ham, at han var Charles og Camillas søn. Hans egen forskning viser, at Charles og Camillas begyndte at have et forhold i 1965.

Læs også

Vred Jim Lyngvild: “Jeg bliver rasende”