Den unge mand myrdede sin 21-årige ekskæreste: Hvad han købte få timer inden får det til at løbe koldt ned ad ryggen

03/11/2023 08:38

Kamille Isaksen

Udland
Foto: Facebook/privat
Foto: Facebook/privat
Det er ikke altid, at kærligheden holder mellem to mennesker. Dog er det altid ikke lige nemt for begge parter, og i denne situation var det aldeles svært for kæresten Paul.

Mest læste i dag

Australske Paul Thijssen planlagde og udførte en grusom forbrydelse, som chokerede hele nationen. Hans 21-årige ekskæreste, Lilie James, blev offer for hans brutale handlinger.

Lilie James var en elsket vandpoloinstruktør på sin skole i Sydney, og hun blev fundet død på badeværelset i sidste uge. Hun havde "slemme hovedskader," og hendes død rystede lokalsamfundet og især hendes elever.

Det skriver The Daily Telegraph.

Lilie James og Paul Thijssen var kolleger på skolen, og de indledte også et forhold. Dog var dette ikke det rette for Lillie, hvilket hun også informerede Paul om. Hendes beslutning faldt dog ikke i god jord hos den nu daværende kæreste, som ifølge efterforskningen slog hende ihjel kort efter med en hammer. 

Som om det koldblodige drab ikke skulle være nok, viser det sig skræmmende nok, at Paul Thijsen havde planlagt drabet ned til mindste detalje.

Overvågningsvideoer har nemlig afsløret, at han købte en hammer få timer før forbrydelsen. Politiet mener endda, at han brugte to hammere for at begå denne grusomhed, hvoraf den ene var stjålet fra skolen.

To timer efter Lilie James' død blev han fanget på video, da han forsøgte at skjule beviser ved en skraldespand i ca. 12 kilometer fra skolen. Efterfølgende alarmerede han politiet om liget på skolen.

På det tidspunkt havde han allerede brugt Lillies telefon, efter hun var død, til at sende en besked til hendes far. Her udgav han sig for at være hende og bad ham komme og hente hende.

Fredag eftermiddag fandt politiet Thijssens livløse krop på bunden af Diamond Bay Reserve. Lilie James' tragiske død har efterladt skolen i dyb sorg, og hendes familie og venner er knuste over tabet.

Nedenfor kan der ses en video, som viser de originale billeder: