Denne kvindes numse blev forbudt på Instagram - se, hvad hun så gjorde

I sidste uge opdagede singer-songwriter og krops-blogger Meghan Tonjes, at et af hendes billeder var blevet slettet fra det sociale billed-medie Instagram, fordi det var imod deres politik.

LÆS OGSÅ: Denne røv har en million fans på Facebook

Der var tale om dette billede:

 

Men Meghan Tonjes tror selv, der er en anden grund til, at hendes numse-billede blev slettet fra Instagram.

Hun tror nemlig, at nogen har anmeldt billedet, fordi størrelsen på hendes bagparti har anstødet dem.

LÆS OGSÅ: Internettets mest populære røv: Derfor er hun stadig single

Efter et stykke tid kom Instagram med en undskyldning til den buttede singer-songerwriter, og genopdaterede desuden det slettede billede.

Det resulterede dog ikke direkte i en tilgivelse fra Meghan Tonjes. Hun har brugt episoden til at starte en debat om, hvordan “forskellige kroppe” bliver set.

- Det vigtigste for mig er, at den person, som anmeldte mit billede, bliver klar over, at noget ikke bliver forkert, bare fordi man finder det ubehageligt, siger hun til The Gloss.

 

Derfor har hun nu uploadet en video, hvor hun med kontant mine nedbryder den uskrevne sociale politik, som hun mener ligger bag fjernelsen af hendes numse på Instagram.

-Tænk lige over, hvor mange store piger, I ser, siger Meghan Tonjes i videoen.

- I badedragter, undertøj, shorts, kjoler, stramt tøj. De bliver ikke mobbet åbent for deres størrelse… Og nu har I svaret på, hvorfor så mange, der ligner mig - og med mange mener jeg meget få - uploader billeder af sig selv, hvor de viser lår, mave eller andre kropsdele, som andre mennesker stolt viser frem, og aldrig får stillet spørgsmålstegn ved, fordi vi er vant til at se det, og vi er trygge ved det, fortsætter hun.

Se videoen her:

Den 8,5 minutter lange video gik internettet rundt og tændte lunten til en eksplosiv debat om kropsidealer og æstetik.

LÆS OGSÅ: Se det forbudte billede: Avis viser hertuginde Kates bare numse

Siden har Meghan Tonjes lagt dette billede op på Instagram:

 

En af de kvinder, som singer-songwriteren nævner i sin kamp for de store kvinder på sociale medier, er Instagram-brugeren @jenselter, som har gjort karriere i numsebilleder på mediet, uden nogensinde at få fjernet ét eneste billede.