Det lugtede af lort, da Laura kom ud fra badet: ‘Åh gud, lad det være chokoladesovs’

Privatfoto

Laura fik sig en ubehagelig overraskelse, da hun trådte ud af badet.

Det er både en stor glæde og en stor udfordring at have børn.

Når poserne under øjnene bliver tunge, børnene skriger og tuder og man ikke kan huske, hvornår man sidst har haft et stille øjeblik for sig selv, så kan det være svært, at være forælder.

Det kender Laura Mazza alt til. Som blogger og mor til to børn, Luca og Sofia, så er der sjældent tid til wellness eller kurophold, hvor dagligdagen først og fremmest skal hænge sammen.

Og med to krudtugler kan det være en udfordring bare at tage et hurtigt brusebad, hvilket moderen i den grad kan skrive under på ifølge hendes seneste opslag på Facebook.

De to små børn havde i den grad lavet ballade. Foto: Lara Mazza

"Det er stort set umuligt at have noget alenetid, når man har små børn, men er man modig og hopper ud i det, så kan man hurtigt blive straffet, indleder Laura Mazza sin historie. For den unge mor skulle bare lige tage et hurtigt bad og lægge makeup, hvilket er en oplevelse, der for Laura Mazza svarer til 14 dages ophold på Skodsborg Kurhotel. Og ligesom kurhotellet," skulle Laura Mazza komme til at betale dyrt for at prioritere sig selv.

"Jeg tænkte, at jeg ville se godt ud i dag og gå i bad og lægge makeup uden at spekulere over, hvad børnene rodede sig ud i. De paniske tanker løb igennem hovedet på mig, hvor jeg forestillede mig at politiet bankede på og havde fundet børnene nøgne nede i søen. Men jeg slå det hen. Jeg måtte have et bad og fjerne stanken af lortebleer fra kroppen," skriver Laura Mazza.

Læs også

Men det fik moderen ikke meget ud af. For da moderen trådte ud af badeværelset, lugtede der stadigvæk. For selvom moderen var ren, så var der et par beskidte barnenumser, der havde lavet ballede og smurt lort op på flere af husets vægge. 

"Jeg kan se begge børn sidde på knæ og grine over noget, som de smører ud over hinandens kroppe. Åh gud, lad det være chokoladesovs," lyder det fra Laura Mazza, der dog udmærket godt vidste, hvad der var tale om, da hun så bleen:

Overalt i huset var der små brune pletter og streger på væggene. Foto: Lara Mazza

Da Laura så de to grindende og bleen, kunne hun godt lægget to og to sammen. Foto: Lara Mazza

"Ikke bare hvilken som helst ble. En ble fyldt med mareridt, majs og blåbær. Det var som en hel lavine af lort. - Sofia havde smidt bleen og dekoreret hele huset med hendes skammelige affald, og hun var rigtig stolt af det, sammen med sin bror, der var en ivrig medsammensvoren," skriver Laura Mazza ironisk.

Læs også

Der var dog ikke noget at gøre. Laura Mazza måtte finde rengørings- og blegemidler frem for at gøre hele hytten ren, så lorten var smurt ud på gelænder, gulve og vægge med dertilhørende håndaftryk.

Laura Mazza havde svært ved at holde maden indenfor, da hun så den ballade, hendes børn havde lavet. Foto: Lara Mazza

"50 gange kastede jeg en smule op i munden, og efter blegemiddel og en her eksorcisme ligner huset nu sig selv igen."

"Det er derfor jeg ikke tager tid til mig selv, for når jeg gør, ender jeg med hænderne fulde af lort, og nu har jeg lært lektien," afslutter Laura Mazza i hendes hylende morsomme fortælling, der siden igår har fået næsten 2.000 likes