Det sker der, hvis Amber Heard ikke har råd til at betale Johnny Depp

Foto: Shutterstock

Amber Heard har tabt retssagen mod Johnny Depp og skal derfor betale et enormt stort beløb i erstatning, men det er slet ikke sikkert, at hun har råd.

De sidste seks uger har en omdiskuteret og indviklet retssag mellem Johnny Depp og Amber Heard været i gang, og nu er den endelig afsluttet. 

Depp endte med at vinde retssagen, og Heard blev dømt til at betale $15 millioner (104 millioner kroner) i erstatning til den verdenskendte skuespiller.

Læs også

Johnny Depp vandt omdiskuteret retssag og $15 millioner: Derfor får han kun halvdelen

Af forskellige årsager, som du kan læse mere om ved at trykke på artiklen herover, skal Heard 'kun' betale $10.350.000 (72 millioner kroner), men det er alligevel ikke sikkert, at hun har råd, da størrelsen på hendes formue er "uklar." 

Det skriver Unilad

Hvis Heard, som har tjent millioner på sine roller i store Hollywoodfilm som Aquaman, ikke er i stand til at betale de mange millioner, som hun nu skylder 'Pirates of the Carribean'-skuespilleren, har hun nogle forskellige alternativer. 

Først og fremmest kan hun vælge at anke dommen og håbe på, at en eventuel ny afgørelse ender med et mindre erstatningskrav. 

Denne mulighed kræver dog, at hun lægger et depositum på de $10.350.000, og det er derfor ikke en mulighed, hvis hun ikke har pengene. 

Hvis det er tilfældet, kan hun i stedet vælge at erklære sig konkurs og på den måde få barberet $10 millioner (næsten 70 millioner kroner) af erstatsningskravet, men hun skal under alle omstændigheder stadig betale $350.000 (2,5 millioner kroner) i såkaldt 'punitive'. 

Den tredje mulighed er, at Heard kan risikere at få sine fremtidige lønninger garneret, hvilket betyder, at erstatsningskravet stille og roligt vil blive betalt af ved at Depp automatisk får en del af Heards løn. 

Det svarer lidt til det system for eksempel SKAT bruger, hvis man skylder penge til det offentlige. 

Jessica Levinson, som er juridisk ekspert, har forklaret, at det formentlig bliver tilfældet, da Heard ikke forventes at kunne betale hele erstatsningskravet på én gang, men samtidig får så store lønninger, at hun uden det helt store besvær vil kunne betale det af over tid. 

Slutteligt kan Depp også vælge at være gavmild og gå med til et lavere erstatsningskrav, men det er der intet, der tyder på, at han er villig til. 

Læs også

Nægter at give op: Amber Heard anker dom

 

 

 

Dagens Gossip