Donerede sin ene nyre til kæresten: Så var han utro og slog op med ondskabsfuld besked

Foto: TikTok

En kvinde har delt en historie på TikTok om sin ekskæreste, som nok godt kan få prisen for 'verdens dårligste kæreste'.

Colleen Le har delt en historie på sin TikTok-kanal (@Colleeeniie) om hendes forhold med en tidligere kæreste, som må siges at stå bag en af de værste måder at slå op på nogensinde. 

Le forklarer, hvordan hendes kæreste havde været åben fra starten af forholdet om, at han havde en dårlig nyre, og at han derfor var nødt til jævnligt at være i dialyse for at få renset sit blod - en lidelse om Le sagtens kunne leve med, at han havde. Det skriver Unilad

Læs også

Kvinde tilbageholdt: Heilede i Auschwitz

Hendes daværende kærestes nyre blev dog dårligere og dårligere, og på et tidspunkt besluttede Le sig derfor for at "blive testet for at se, om de var et 'match', fordi [hun] ikke ønskede, at han skulle dø", og utroligt nok viste det sig, at Le var i stand til at give sin nyre til sin daværendes kæreste, da de to var et 'match'.

For seks år siden lagde hun sig derfor under kniven og gav sin ene nyre til sin daværende kæreste. Operationen var en succes, de to kom sig fuldstændig efter operationen, og man skulle tro, at de så ville leve lykkeligt til deres dages ende... men det gjorde de langt fra.

I endnu en video afslører Le nemlig, at hendes daværende kæreste på et tidspunkt skulle på en polterabend til Las Vegas, hvilket hun selvfølgelig syntes var helt fint.

@colleeeniie

Everything happens for a reason 😬 #fyp #foryoupage #foryourpage #fypシ #kidneydonation #kidneydonor #relationshipgoals #relationships

♬ original sound - boiwhatdahelllboi1
Everything happens for a reason 😬 #fyp #foryoupage #foryourpage #fypシ #kidneydonation #kidneydonor #relationshipgoals #relationships

Det hele resulterede dog i, at kæresten noget tid efter indrømmede, at han havde været hende utro på den tur, hvilket Le dog valgte at se igennem fingre med. "Flere diskussioner senere tilgav jeg ham til sidst og gav ham en chance mere," udtaler hun således i videoen. 

SÅ skulle man tro, at de to levede lykkeligt til deres dages ende.... ikke? Forkert igen. Tre måneder senere slog Les daværende kæreste nemlig op med hendes over en sms, hvor han skrev: "Hvis vi er skabt for hinanden, vil Gud bringe os sammen igen til sidst."

Herefter sagde han til hende, at "du donerede kun din nyre for at se godt ud," hvorefter han blokerede hende på samtlige sociale medier. 

Videoerne med historien er siden gået viralt og den primære video har i skrivende stund fået mere end 10 millioner visninger og næsten 30.000 kommentarer, som - ikke overraskende - primært holder med Le. 

En bruger skrev således: "Du har DET største hjerte, og han kunne ikke se det... hans tab," og en anden skrev: "[...] Jeg håber du finder en, som forguder den jord, du går på. Du fortjener intet mindre."

@colleeeniie

Reply to @glendagomez_ GIRL WHAT?! 😂 #fyp #foryoupage #foryourpage #fypシ #kidneydonation #donor #relationships

♬ The woman was too stunned to speak - xenomorphgirl
Reply to @glendagomez_  GIRL WHAT?! 😂 #fyp #foryoupage #foryourpage #fypシ #kidneydonation #donor #relationships

Les TikTok-kanal har siden fået mange flere følgere og har nu næsten 12.000, og TikTok'eren har desuden lavet adskillige videoer efterfølgende, som også omhandler den bizarre historie.

Læs også

Prisvindende 14-årig danser er død: "Hun efterlader et enormt hul i mit hjerte"

 

 

Dagens Gossip