Dykker reddede bilist på ni meters dybde - Var måske påvirket af alkohol

Foto: Shutterstock.com

En dykker blev dagens mand i skysovs, da han frivilligt hoppede i havet og reddede en 75-årig mand, der var kørt i havnen. Manden var muligvis påvirket af alkohol.

Det var ikke en helt normalt tirsdag formiddag for Runar Johnsen, der passede sit job hos naturoplevelsesvirksomheden Destinasjon 71 Grader Nord. Han hørte pludselig nogle der råbte på politi, og ikke længe efter, havde han reddet livet på en 75-årig mand.

Runar der sad og passede sit job, hørte kort før klokken 10:00 tirsdag formiddag, at der blev råbt efter politiet. Han kiggede ud, og fandt ud af, at der var en mand, der havde kørt sin bil udover kajkanten.

”Jeg hørte nogen, der råbte politi to gange. Jeg gik ud og fik besked på, at der var en bil, der havde kørt udover kajkanten,” fortæller han til det norske medie NRK.

Runar der er udlært dykker, havde heldigvis alt sit dykkerudstyr klar på kontoret, og han handlede derfor på nul komma fem. Han klædte om, og så var han klar til at hoppe i vandet, for at hjælpe den bilist, der nu sad fast i en bil på bunden af havet.

Blev reddet på ni meters dybde

Redningsaktionen var ganske hurtigt overstået, og takket være Runar Johnson og de andre, blev en 75-årig mand reddet fra havets bund, og han kom op til havets overflade uden den mindste skramme.

”Jeg svømmede cirka tyve meter ud, og så dykkede jeg ned og fik manden op,” fortæller Runar Johnson meget simpelt til NRK.

Med det samme den 75-årige mand var blevet reddet op på en flydende mole, var lægestaben klar til at assistere ham med det samme.

Det norske politi har også været ude med roser til Runar Johnsen for sin heltegerning, og i samme tweet fortæller de også, at der er mistanke om, at den 75-årige mand havde kørt i bil, mens han var påvirket af alkohol.

Da hovedpersonen selv bliver spurgt ind til, hvordan det var at redde et menneskeliv, er han igen meget formel.

”Det føles rigtig godt, men jeg havde aldrig klaret det alene,” lyder det slutteligt fra Runar Johnsen

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip