E-cigaret eksploderer i 23-årig mands ansigt - nu advarer hans far andre

En 23-årig mand ville tage en pause på arbejdet og pulse lidt på sin e-cigaret. Det næste, han husker, er, at han ligger i en ambulance.

Den 29. juli sad den 23-årige James Lauria fra Atlanta tog et hiv af sin e-cigaret i en pause på arbejdet. Pludselig eksploderede den i hans ansigt.

Resultatet var førstegrads i ansigtet, men langt værre et betød eksplosionen et åbent hul i ganen. Han kan nu kun tale med en læspen, men fortæller sin historie til Fox 5 Atlanta døgnrapport for at advare andre.

- Jeg var på arbejde, og det blev stille, så jeg gik væk et øjeblik, som jeg altid gør. Det næste, der sker, er, at den eksploderer, og jeg er på vej til hospitalet i en ambulance. Det er det sidste, jeg husker, fortæller den 23-årige.

Skaderne var så slemme, at han blev fragtet med helikopter til et større hospitals brandsårsafdeling. Her lå han en uge på intensiv. Han havde forbrændinger på hånden og brud på halsen og fingeren.

En tand blev trykket op i gummen, og andre blev beskadigede.

Læs også: Studie: E-smøger er 95 procent mindre skadelige end tobak

- Vi vil gerne have historien ud, så e-cigaretter ikke skader andre. Jeg vil sige, vi har gjort en god ting nu, siger James Laurias far Ed Lauria. Sønnen er endnu kun i stand til at spise flydende mad.

Han skal senere have en protese til at dække hullet i ganen, som man håber vil gro sammen over tid.

Ældrecheck - Har du styr på hvor meget, at du kan få udbetalt i ældrecheck? Hvis ikke, så besøg vores guide med gode tips og tricks.

 

 

 

 

 

Dagens Gossip