Ejendomsmægler skulle fremvise hus: Gjorde i stedet chokerende fund

Foto: May Soraka / TikTok

Ejendomsmægleren skulle fremvise et hus, men da hun bevægede sig op på loftet, endte hun i stedet med at falde over noget, som er meget foruroligende.

Ejendomsmægleren Mary Soraka, som har været ude at udfordre andre, der er i samme erhverv til at fortælle om det mest uhyggelige, som de har set, mens de har været i gang med at fremvise et hus, fortæller og viser, hvad hun mener, er det mest skræmmende, hun har set, mens hun skulle fremvise et us. 

Det kan roligt siges, at det ikke ville være overraskende, hvis det blev ekstra svært at sælge huset, hvis køberne så loftet med egne øjne. 

Mary fortæller, at hun bevægede sig op på loftet, hvor hun blev mødt af et meget chokeren syn. Hun kom frem til, at hun hellere måtte filme, mens hun udforskede rummet. Det første, man ser, er, at væggene er fyldt med børnetegninger. Hun beskriver, at det hele bare var meget "foruroligende". 

Hun fortæller efterfølgende, at der især var én tegning i rummet, som var nok til, at man frøs til is. Hun siger, at tegningen i sig selv var meget foruroligende, men ved siden af tegningen står der "Skræmte jeg dig?" - og svaret til spørgsmålet er ja. 

Show me the creepiest thing you’ve seen while showing a house. This is mine #greenscreenvideo #greenscreen #creepy #creepytiktok #realtors #kids

Mary Soraka kastede sig ud i at samle puslespillet. Hun ville vide, hvilket historie, der følger med rummet, og hun fandt ud af, at der hører en lang historie med. Dette kom hun frem til, da hun opdagede, at der stod adskillige navne skrevet ved siden af tegningerne, hvoraf man kunne datere et navn tilbage til 2001. 

Hun påpeger, at mange af børnene, som har lavet tegningerne, er blevet voksne, og at hun vil forsøge at finde dem.

Hun er nemlig overbevist om, at de har nogle historier, som de ønsker at fortælle.

Foto: May Soraka / TikTok

Videoen, som har taget TikTok med storm, har fået mange kommentarer. 

"Der er mange, der siger, at det er normalt, men jeg får det bare dårligt," skriver en til videoen.

"Det ligner, at det er falske vægge. Der må være noget bagved. Jeg kan mærke det," tilføjer en anden. 

Der er dog især én kommentar, der har fået meget opmærksomhed. 

"Jeg arbejder med børneterapi. Jeg kan sige, at der er tale om tegninger, som er fyldt med aggressivtet. Det er meget forvrængede tegninger, der er blevet tegnet af børn, som ikke har været glade eller raske." 

Mary Soraka har siden været ude med en opdatering til den første del. Hun fortæller, at hun har formået at finde frem til husets tidligere ejer. Det var en 87-årig dame, der flyttede, da hun ikke længere kunne håndtere at gå op og ned ad trapper. Hun havde dog boet i huset i mange år, før hun flyttede. 

Hun fik dog ikke noget uddybende svar om rummet, som hun stadig ikke kan få ud af sine tanker. 

 

Dagens Gossip