Endte bag rattet: 'Oscar belønnet'-skuespillers 10-årige søn kørte gal i Lamborghini

Arkivfoto / Foto: Shutterstock

Af ukendte årsager begyndte en Lamborghini med en 10-årig dreng bag rattet at bevæge sig, hvilket resulterede i en ulykke.

Den Oscar-belønnede skuespiller, manuskriptforfatter og instruktør, Ben Affleck, som er mest kendt for sin medvirken i film som 'Good will hunting' og 'Armageddon', var forleden på besøg hos 777 Exotics, som er forhandler af luksusbiler, sammen med sin kæreste, Jennifer Lopez, og parrets fælles søn, Samuel. 

I forbindelse med at parret og deres søn kiggede på forskellige luksusbiler, fik Samuel lov til at udleve mange drenges drøm, da han fik lov at sidde bag rattet i en gul Lamborghini.

Læs også

Chris Pratt afslører: "Det er ikke mit navn"

Af ukendte årsager formåede drengen at køre nogle meter i bilen, før han kørte galt. 

Det skriver Unilad.

Den 10-årige dreng kørte ind i en hvid BMW, som var parkeret foran Lamborghinien. 

Heldigvis var der dog tale om et mindre uheld, og ingen kom derfor til skade, ligesom begge biler kun fik mindre skrammer. 

Ifølge New York Post hoppede Samuel selv ud af bilen, hvor han fik et kram af sin far, hvorefter en ansat ved bilforhandleren forsikrede den forskrækkede dreng om, at det var okay, og at det blot var et uheld. 

Selvom bilen har en topfart på mere end 320 kilometer i timen har man vurderet, at Samuel ikke nåede op på meget mere end fem kilometer i timen. 

"Alle var OK!" lød det efterfølgende fra en talsperson for bilforhandleren, som desuden har udtalt: "De virkede glade og fortsatte med at kigge [på bilerne]. Affleck elsker biler. Vi håber, at de kommer herind igen."

Læs også

38-årig mor fandt kvinde i sengen med ekskæresten: Så gik hun bersærk

 

 

Dagens Gossip