Er du hot eller not? Prøv denne finger-test, som hitter på nettet

Kan man ved hjælp af sin pegefinger afgøre, om man er smuk eller grim? Svaret er tilsyneladende ja, hvis man skæver til en nye dille, der har ramt sociale medier. Det skriver Daily Mail.

Der er tale om den såkaldte "Finger Trap Test" også kaldet "Beauty and Ugliness Identification Method", som tusindvis af brugere på Instagram og Facebook svæver til - også den kinesiske version af Facebook, Weibo, har taget testen til sig.

LÆS OGSÅ: Ser du dårligt? Her er tricket, så du kan se godt uden briller

Fingertesten går ud på, at du placer det nederste af din pegefinger mod hagen og det øverste af fingeren mod næsen - hvis dine læber rammer din finger, så er du eftersigende smuk. Hvis ikke, så hører du under kategorien grim og bør måske bare ignorere denne test.

Tusindvis af kinesere - især kvinder - har i disse dage travlt med at lægge billeder af dem selv, der udfører den bizarre test, på Weibo. Selv kinesiske kendisser er hoppet med på bølgen. Se billeder nederst på siden.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Eftersigende er fingertesten baseret på et 3,1 forhold, som plastikkirurger bruger, når de skal skabe den perfekte profil, hvor næse, læber og hage er i en perfekt linje i ansigtet.

Ifølge Daily Mail fortæller lægen, Mark Holmes fra McIndoe Surgical Centre, at fingertesten svarer til den test, som inden for plastikkirurgi kaldes for Rickett's E-line, som sikrer symmetri og de rette proportioner.   

Se billederne: