Er du sulten? Kun en har gennemført denne vilde udfordring i de seneste 50 år

Det kræver en ordentlig appetit, hvis man vil gennemføre denne vilde sandwich-udfordring. Til gengæld bliver man også belønnet med kontanter, hvis man kommer helskindet igennem.

Hvis du mener, at din mavesæk har et stort hul, hvor alt mad bare forsvinder hen, så kan det være, at du skal give dig i kast med den vanvittige udfordring, som en mexicansk restaurant har stablet på benene.

For 50 år siden begyndte restauranten Tortas Don Juan i Mexico City med en udfordring, hvor der var en kontant pengepræmie, hvis man kunne gennemføre den. Opgaven var ganske simpel, man skulle blot fortære 3 kilo store Torta Cubana Sandwich på mindre end en halvtime, og så ville man blive belønnet med 2.500 MXN, hvilket svarer til 850 kroner.

Det er dog kun lykkedes en person at gennemføre udfordringen i løbet af de seneste 50 år, og derfor har indehaveren af restauranten nu valgt at forhøje præmien til 3.000 MXN, hvilket svarer til lidt over 1.000 kroner.

Kan det virkelig være så svært?

Hvis tre kilo ikke lyder skræmmende for dig, så prøv forstil dig en sandwich af ren ondskab, der indeholder mange lag af bøf, skinke, pølse, chorizo, æg, ost, foie gras, paneret kød, kylling, avocado, tomat, løg, stærk sovs og mayonnaise.

Hvis ikke det indhold får dig til at svede, så kan det måske være, at billedet af den store krabat kan hjælpe dig lidt.

Foto: CEN

Personen der pt. er den eneste der har klaret udfordringen, er Luis Uriel fra nabobyen Oaxaca. Han trådte ind i restauranten i august, efter at han havde set udfordringen på internettet.

”Han fortalte os, at han havde set udfordringen på nettet, og han ville forsøge, om han kunne klare den,” fortæller ejeren Julio Rodriguez ifølge det britiske medie, Ladbible.com

Luis Uriel gennemførte udfordringen, og han fik dermed præmiesummen på de cirka 850 kroner + han fik refunderet beløbet for sit måltid.

Det er værd at nævne, at den gigantiske sandwich på 3 kilo, ikke koster mere end 85 kroner. Det er altså væsentligt mere mad til prisen, end du får ved køb af en stor menu hos den lokale fastfood biks.

Læs også

4 fantastiske måder at have sex med en lille penis

 

 

Dagens Gossip